Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου 2021 22:43

Κομβικές αναμετρήσεις στο ΔΑΚ Νάξου

Δύο σημαντικούς αγώνες θα φιλοξενήσει το ΔΑΚ Νάξου το σαββατοκύριακο 27 και 28 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα οι δεύτεροι του 3ου ομίλου, ΠΑΣ Νάξου και ΑΟ Πύργου θα αναμετρηθούν το Σάββατο 27/11, ενώ την Κυριακή το πρωί θα αναμετρηθούν οι ομάδες της κατηγορίας Κ-14 του ΠΑΣ Νάξου και του Πανθηραϊκού.

Οι δύο αναμετρήσεις θα μεταδοθούν ζωντανά από το sportcyclades.gr, ενώ αναμένεται να συγκεντρώσουν τα βλέμματα του φίλαθλου κοινού, αφού εκτός από κομβικής σημασίας, είναι και οι μοναδικοί αγώνες που θα διεξαχθούν στο νησί.

Μέσω ανακοίνωσης του, ο ΠΑΣ Νάξου απευθύνει κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο να χειροκροτήσει τις προσπάθειες των αθλητών.

Αναλυτικά:

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας και της Κ14 του συλλόγου ενόψει των κομβικής σημασίας αγώνων που θα δώσουν το σαββατοκύριακο 27 και 28 Νοεμβρίου.

Το Σάββατο 27 Νοεμβρίου στις 20:00 η Ανδρική ομάδα του ΠΑΣ Νάξου θα υποδεχθεί την ομάδα του ΑΟ Πύργου σε μία πολύ σημαντική αναμέτρηση, καθώς οι δύο ομάδες μοιράζονται την 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας από 7 βαθμούς.

Ο προπονητής της ομάδας μας αναμένεται να έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές, καθώς κάποια μικρά προβλήματα τραυματισμών δείχνουν να ξεπερνιούνται.

Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου, στις 10:00 η Κ-14 του ΠΑΣ Νάξου θα αντιμετωπίσει στο ΔΑΚ Νάξου τον Πανθηραϊκό, σε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν κοινό στόχο την πρωτιά του ομίλου που θα τους δώσει την πρόκριση για το Final Four της κατηγορίας.

Ο Πανθηραϊκός έχει το απόλυτο σε τρία παιχνίδια που έχει δώσει στο πρωτάθλημα, όπως το απόλυτο 2 στα 2 έχει και η ομάδα μας.

Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο του νησιού να δώσει το παρόν στο ΔΑΚ Νάξου και να χειροκροτήσει τις προσπάθειες των αθλητών.

Μέτρα εισόδου στο γήπεδο:

Θέλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο ότι μετά από νέα οδηγία της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορονοϊού COVID-19 τα υποχρεωτικά προληπτικά μέτρα έχουν αυστηροποιηθεί.

Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν μόνο οι πλήρως εμβολιασμένοι ή όσοι έχουν πιστοποιητικό νόσησης. Επίσης φίλαθλοι μέχρι 17 ετών εισέρχονται έχοντας κάνει rapid test και κάτω των 12 ετών έχοντας self test. Η χρήση μάσκας καθόλη τη διάρκεια του αγώνα είναι υποχρεωτική.

Κατά την είσοδο των φιλάθλων θα υπάρχει έλεγχος στα πιστοποιητικά εμβολιασμού, νόσησης και στα αποδεικτικά των rapid και self test, ενώ απαιτείται και η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.

Εκ της διοικήσεως του ΠΑΣ Νάξου

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares