Τρίτη, 19 Ιουνίου 2012 23:41

Ανάφη: έρχονται τα ''Αργοναυτικά 2012''...

ANFH STA SPOR

Αθλητικός άνεμος πνέει και στο Πανέμορφο Κυκλαδονήσι της Ανάφης το οποίο δηλώνει το παρόν στα αθλητικά δρώμενα με την διοργάνωση ''Αργοναυτικά 2012''.

Η διοργάνωση που πραγματοποιείτε επί σειρά ετών στην Ανάφη και συνήθως διεξάγεται στα μέσα Αυγούστου συγκεντρώνει το ενδιαφέρων Ντόπιων και τουριστών και αποτελεί το αθλητικό γεγονός του νησιού με πάρα πολλές συμμετοχές.

Φέτος η διοργάνωση είναι προγραμματισμένη για το πενθήμερο 13-18 Αυγούστου και θα περιέχει τις παραδοσιακές τσουβαλοδρομίες, αγώνα δρόμου και ποδοσφαιρικό αγώνα.

Ο Δήμος Ανάφης, ο οποίος είναι  ο διοργανωτής και ο αρωγός αυτής της εκδήλωσης κάνει τα πάντα ώστε αυτή η μεγάλη για τα δεδομένα του νησιού διοργάνωση να βγει εις πέρας και να αφήσει την καλύτερη εντύπωσεις στους συμμετέχοντες.

Δεν σταματούν εκεί

Γενικότερα όμως στο νησί υπάρχει μεγάλη δίψα για αθλητισμό, για την οποία μίλησαν στο S.C ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κύριος Χάλαρης και η πολύ δραστήρια συντονίστρια και αθλήτρια του Ταεκ Βο Ντο Κατερίνα Γκάμπαλη, λέγοντας μας και οι δύο ότι, πρόθεση όλων μας στο νησί είναι να ιδρυθεί κάποιος Αθλητικός Σύλλογος, ο οποίος θα μπορεί να προσφέρει απλόχερα την αθλητική παιδεία στα παιδιά της Ανάφης.

Ήδη γονείς από του νησιού έχουν εκφράσει την επιθυμία τους για συνεργασία με κάποιον Δάσκαλο πολεμικών τεχνών, ο οποίος θα μπορεί να παραδίδει μαθήματα στα παιδιά.

Οι ενδιαφερόμενοι για την ανάληψη της θέσης αυτής μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2286061266 (ώρες γραφείου), ζητώντας την Κυρία Κατερίνα Γκάμπαλη.

syros RAOYZAIOS new14



Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares