Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012 14:36

Προς Αιτωλικό ο Καζανάς...

PANNAXIAKOS-AJAX KAZANAS FASH

Την απόκτηση του Λεωνίδα Καζανά έχει βάλει στο πλάνο ο Άρης Αιτωλικού.

Η νεοφώτιστη ομάδα της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας έχει καταθέσει πρόταση συνεργασίας στον δεξιοπόδαρο πλάγιο αμυντικό, που πέρυσι αγωνιζόταν στον 8ο όμιλο και συγκεκριμένα στη Νάξο με τη φανέλα του Πανναξιακού. Μάλιστα, με τον νησιώτικο σύλλογο είχε μια γεμάτη χρονιά και ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές στην επίτευξη της παραμονής στην κατηγορία.

Ο ποδοσφαιριστής που κατάγεται από τη Ναύπακτο, όπου και έχει ανδρωθεί ποδοσφαιρικά (Ναυπακτιακός, τρία χρόνια Δ' Εθνική και έναν χρόνο στη football league 2) έχει εκδηλώσει ήδη το ενδιαφέρον του να παίξει σε ομάδα κοντά στον τόπο καταγωγής του, ώστε να εξυπηρετηθεί κατά την διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας, την οποία θα αρχίσει να εκτίει σύντομα. Πάντως η περίπτωση απόκτησης του συγκεκριμένου Ποδοσφαιριστή κάθε άλλο παρά εύκολη μπορεί να χαρακτηριστεί, καθώς στο παιχνίδι απόκτησης του έχουν μπει πλέον και άλλες ομάδες, όπως ο Φωκικός, που και αυτός με την σειρά του εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για τον ταλαντούχο αμυντικό.

Το σίγουρο στην όλη υπόθεση είναι ότι με την απόκτηση του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή ο Αρης θα ενισχύσει σημαντικά την δεξιά του πτέρυγα καθώς η ταχύτητα και η τεχνική είναι προσόντα που τον χαρακτηρίζουν.

syros RAOYZAIOS new14

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares