Κυριακή, 17 Ιουνίου 2012 09:02

Δελτίο Τύπου Αστέρα Κορθίου / Σχολή Ολυμπιακού Άνδρου

olympiakos akadimies filika 10-6-2012-2

Στις 9-10 Ιουνίου μετέβησαν στο νησί της Άνδρου οι Σχολές του Ολυμπιακού Ελαιώνα και Αλίμου ώστε να δώσουν φιλικούς αγώνες με τα τμήματα της νεοσυσταθείσας Σχολής του νησιού μας.

syros RAOYZAIOS new14

olympiakos akadimies filika 10-6-2012-1

Οι μικροί ποδοσφαιριστές της Σχολής μας είχαν την ευχέρεια να γνωρίσουν τους συναθλητές τους, στα γήπεδα του Κορθίου και Μπατσίου τα οποία γέμισαν με χαρούμενες φωνές μικρών αθλητών και σε ένα ευχάριστο, πανηγυρικό και φιλικό κλίμα έδωσαν τους αγώνες τους.

Παράλληλα στις 10 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην πρωτεύουσα του νησιού μας όπου οι μικροί αθλητές του Ελαιώνα και Αλίμου, μαζί με τους γονείς τους , συνοδευόμενοι από εκπροσώπους της ΠΑΕ Ολυμπιακός επισκέφθηκαν το Ναυτικό Μουσείο Άνδρου και την πλατεία του Αφανή Ναύτη.

olympiakos akadimies ds 10-6-2012-1

Για την πραγματοποίηση της διοργάνωσης των φιλικών αγώνων, όπου εργάσθηκαν εθελοντικά και προσέφεραν τις Υπηρεσίες τους όσοι συμπαρίστανται στην νέα προσπάθεια του Συλλόγου μας, τα μέλη του Δ.Σ του Αθλητικού Συλλόγου ΑΣΤΕΡΑ ΚΟΡΘΙΟΥ & Σχολής ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΆΝΔΡΟΥ ευχαριστούν πρώτα θερμά, τον προπονητή της Ακαδημίας μας κ. ΜΠΕΝΑ Ιάκωβο για την αφιλόκερδη αθλητική προσφορά του, τους γονείς των μικρών αθλητών μας, τους τοπικούς φορείς, και τους επαγγελματίες που στήριξαν και βοήθησαν στην μετακίνηση, διαμονή και φιλοξενία των Συλλόγων που συμμετείχαν στην διοργάνωση αυτή. Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους που βιντεοσκόπησαν και κάλυψαν φωτογραφικά όλη την εκδήλωση.

Η Διοίκηση του Συλλόγου μας θα προσπαθήσει να δώσει τα καλύτερα ποδοσφαιρικά εφόδια στους μικρούς αθλητές του νησιού μας, συμμετέχοντας στο όνειρο τους. Είμαστε δίπλα στους μικρούς μας, να υποστηρίξουμε κάθε προσπάθεια τους και φυσικά ευελπιστούμε στην οποιαδήποτε προσφορά των συμπατριωτών μας στο εγχείρημα μας, αυτό.

olympiakos akadimies filika 10-6-2012-0

Τέλος ευχαριστούμε θερμά τους υπευθύνους της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ.κ. Δουρέκα, Γ. Αμανατίδη, Β. Νάνο τους εκπροσώπους των Σχολών κο. Νίκο Κορδογιάννη (Άλιμος), κα. Νίκη Μαρίτσα (Ελαιώνας) καθώς και τους προπονητές κο. Λάλα και Κριμιτζά για την άψογη συνεργασία και υποστήριξη.

Όρμος Κορθίου, 16/6/2012

Εκ του Δ.Σ. του Συλλόγου

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

Ευαγγελία Παρλιάρου                                     Γεώργιος   Τρανάκος

 paros-adonis

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares