Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2021 20:03

«Καθάρισε» και τον Άρη Σκάλας ο ΑΣ Σαντορίνης

Αήττητος, χωρίς να έχει δεχθεί καν τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα παρέμεινε και την 4η αγωνιστική ο ΑΣ Σαντορίνης που πήρε μία εύκολη νίκη με 2-0 απέναντι στον Άρη Σκάλας.

Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Παντέλη δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο, που δημιούργησε μόλις μία τελική προσπάθεια σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Ο ΑΣ Σαντορίνης μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε για πρώτη φορά στο 4' όταν το φάουλ του Κέρι πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Παπαδόπουλου.

Λίγο αργότερα ο Κέρι εκτέλεσε νέο φάουλ με τη μπάλα να περνά στο δεύτερο δοκάρι όπου κινήθηκε ο Μάγκας αλλά δεν πρόλαβε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Η πίεση των Σαντορινιών καρποφόρησε στο 16', όταν μετά από εξαιρετικό συνδυασμό και γύρισμα του Ερρίκου η μπάλα έφτασε στον Ντρούγκα, ο οποίος με προβολή μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ, με το 1-0 να είναι και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

SANTORINI ARIS SKALAS 1

Στο 57' η Σαντορίνη κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του  Κέρι από τον Ζορμπά, ο οποίος ανέλαβε και την εκτέλεσή του, όμως ο Παπαδόπουλος έπεσε στην αριστερή του γωνία και αποσόβησε το γκολ.

Ότι δεν κατάφερε στη φάση αυτή ο επιθετικός της Σαντορίνης, το κατάφερε λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 63'. Ο Κουρέλλας έκανε το γύρισμα από αριστερά, ο Ερρίκος την κατάλληλη στιγμή πάτησε τη μπάλα στον Κέρι ο οποίος με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Παπαδόπουλο και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Πλέον, η Σαντορίνη προετοιμάζεται για την πρώτη της εκτός έδρας εξόρμηση, όπου θα αντιμετωπίσει τον φορμαρισμένο Φοίνικα Νέας Επιδαύρου.

SANTORINI ARIS SKALAS

Διαιτητής: Χατζηγιάννης | Βοηθοί: Σοφιάς και Κυριακόπουλος

Συνθέσεις:

ΑΣ Σαντορίνης 2020 (Παντέλης): Ντούνης, Ευαγγελιδάκης, Παντίδος, Μάγκας, Κουρέλλας, Σιμιτσής (91' Καρπαθάκης), Πολύζος, Ντρούγκας (70' Ιβανίδης), Ερρίκος (86΄ Zisi), Κέρι (86' Κρυεμάδι), Ζγκούρη (90' Συρεγγέλας).

Άρης Σκάλας (Μπένος): Παπαδόπουλος, Μπινιώρης, Σερμετζάκης, Ζορμπάς(65' Χρήστου), Κρέτσης, Μανωλάκος, Καρμοίρης (46' Μπρατίτσας), Warden, Σαμπατάκος, Παπαδόπουλος (61' Κανελλάκης), Μιχελάκος

DSC 0934

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares