Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 20:00

Ανατρεπτική στην πρεμιέρα η Μύκονος ...3-1 την Ηλιούπολη

Με μια μεγάλη εμφάνιση και έναν ανίκητο Διαμαντή , η Α.Ε Μυκόνου ξεκίνησε νικηφόρα στην πρεμιέρα του 5ου Ομίλου της Γ εθνικής, κερδίζοντας ένα εκ των φαβορί του Πρωταθλήματος την Ηλιούπολη με 3-1.

Οι Μυκονιάτες πραγματοποίησαν πολύ πειστική εμφάνιση, αφού όχι μόνο κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ, αλλά παράλληλα και να επιβάλουν τον ρυθμό τους στο παιχνίδι, ενώ όταν όλα είχαν κριθεί έκαναν διαχείριση αφήνοντας ελεγχόμενους χώρους στον αντίπαλο.

Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι μόλις στο 9’ με τον Ταβάρεζ με κεφαλιά μέσα από την περιοχή μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Γάγγος , οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα πολύ γρήγορα με τον Σερέπα να σουτάρει μέσα από την περιοχή έπειτα από το πλάγιο άουτ που εκτέλεσε ο Σπυρόπουλος ο ικανός επιθετικός της Μυκόνου σκόραρε από δύσκολη θέση και πλάγια ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Οι παίκτες του Βαγγέλη Χαντέ προσπάθησαν να πιέσουν στα επόμενα λεπτά του αγώνα κυρίως με στημένες μπάλες την εστία του Διαμαντή έχοντας ευνοϊκό τον άνεμο στα πρώτα 45 λεπτά, όμως η Α.Ε Μυκόνου ήταν και πάλι αυτή που κόντρα στην ροή του αγώνα γύρισε το παιχνίδι με τον Κυριακίδη ο οποίος σε λανθασμένο διώξιμο της μπάλας από τον Ρέτσο με ένα ασύλληπτο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στο δεξί Γ της εστίας του Λέτσο σημειώνοντας το 2-1 λίγα λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους.

Τα τελευταία λεπτά του πρώτου 45λέπτου ήταν δραματικά με την Ηλιούπολη να πιέζει και να κερδίζει πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Ταβάρεζ αλλά ο Mvp της αναμέτρησης Διαμαντής πέφτοντας στην δεξιά του γωνία απόκρουσε το πέναλτι στέλνοντας τις 2 ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του Α ημιχρόνου.

Στο β ημίχρονο η Α.Ε Μυκόνου εκμεταλλεύθηκε τον ισχυρό άνεμο με τον Σερέπα στο 54΄ να απειλεί από μακριά με ένα καλό σουτ να περνά δίπλα από την εστία του Λέτσο, η Hλιούπολη απάντησε με τον Κράσι στο 59΄ να σουτάρει άουτ μετά από κόντρα επίθεση και πάσα του Ντινιωτάκη μέσα από την μεγάλη περιοχή, όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που ευτύχησαν να αυξήσουν τον δείκτη του σκορ σε 3-1 με το δυνατό σουτ του Τσιαφίτσα στο 70΄ μέσα από την μεγάλη περιοχή του Λέτσο φτάνοντας στην νίκη με το τελικό σκορ στο 3-1.

Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν και αυτοί κοντά στην μείωση του σκορ με την σέντρα του Ντινιωτάκη και το λανθασμένο διώξιμο της μπάλας με κεφαλιά από τον Σούλτσε να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Διαμαντή.

AE MYKONOU PAN ME YLIOUPOLI

Α.Ε ΜΥΚΟΝΟΥ (Παχατουρίδης): Διαμαντής, Σπυρόπουλος, Κυριακίδης (51' Βρέτο), Σούλτσε, Μάρκο, Παπαιωάννου, Καλτσάς, Dushaj, Σερέπας (61' Τσιαφίτσας), lieshaj, Kωσταντινίδης (80' Αχείμαστος)

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Χαντές): Λέτσο, Πολίτης (79' Kωστόπουλος), Μπουσάι, Ρέτσο, Τσατσαρής, Μαλάι, Γάγγος (71' Σάμιος), Ταβάρες, Ντινιωτάκης, Ζέλο, Κράσι (60' Λάμπη)

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε:

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares