Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 11:13

Ιδανικό ξεκίνημα για τη Σαντορίνη

Ιδανικό ξεκίνημα που συνοδεύτηκε με μία άνετη επικράτηση με 3-0 απέναντι στον Ερμή Μελιγούς .

Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Παντέλη ξεκίνησαν μουδιασμένα μέχρι το γκολ στην εκπνοή του πρώτου μέρους που τους έδωσε άλλο αέρα στην επανάληψη, όπου και κυριάρχησαν κατακτώντας ένα εύκολο κει πέρα για πέρα δίκαιο τρίποντο.

Η Σαντορίνη προηγήθηκε στο 45' όταν ο Ζγκούρι με ωραία ενέργεια τσίμπησε τη μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Γιανούση.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και προσπάθησαν να «καθαρίσουν» το παιχνίδι, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία με τον  Κέρι στο 50', ο οποίος από θέση σε τε α τετ αστόχησε στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Η υπεροχή της Σαντορίνης καρποφόρησε στο  55' , όπου ο Κέρι με σουτ μέσα από την περιοχή διπλασιάσε τα τέρματα της ομάδας του και την έφερε πιο κοντά στην κατάκτηση του τριπόντου.

Οι γηπεδούχοι κλείδωσαν τη νίκη στο 84'  με τον Ζγκούρη να δημιουργεί και τον  Κέρι να εκτελεί, κάνοντας το τελικό 3-0.

Διαιτητής ήταν ο κ. Στεριώτης με βοηθούς τους Σερεβέτα και Γαλάνη

Σαντορίνη 2020 (Παντέλης): Ντούνης, Πολύζος ( 86' Ντρούγκας), Κουρέλας, Μπιρμπιλη, Παντίδος, Μάγκας, Ερρίκος (80' Μηλιώτης), Σιμιτσής (80' Καρπαθάκης), Κέρι (90' Συρεγγέλας), Ζγκούρη ( 90' Βαμβακούσης), Ιβανίδης

Ερμής Μελιγούς (Καλογιαννίδης): Γιανούσης Κ., Πολυμενάκος, Μέντες, Ράλλιος, Γιανούσης Σ., Κατσίρης ( 19' λ.τρ. Μπίσιας), Αδάμης ( 88' Κοδελλάς),  Καδάς, Μπάξτον (63' Σαμαρτζής), Τσόλης, Ανδριανός ( 88' Σούρσος)  

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares