Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 23:40

Κώστας Χαρτοματσίδης: Να μάθουμε να διεκδικούμε τη νίκη σε κάθε ματς

Δηλώσεις αποκλειστικά στο Sportcyclades έκανε ο Προπονητής της Α.Ε.Πεντέλης, Κος Κώστας Χαρτοματσίδης για το Κυριακάτικο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΑΠΑΣ (Κυριακή 13.30 ΔΑΚ Νάξου).

Ο Coach Χαρτοματσίδης βρίσκεται για 6η συνεχόμενη χρονιά στον πάγκο της Πεντέλης και είναι ο πρωτεργάτης της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στον Σύλλογο των Βορείων Προαστείων.

Ο Πεντελιώτης τεχνικός μίλησε για την ήττα της πρεμιέρας, για το Ναξιώτικο Σύλλογο και για τους στόχους της ομάδας του τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κου Κώστα Χαρτοματσίδη:

Coach ξεκίνημα με το αριστερό για την ομάδα σου και μάλιστα εντός έδρας από την Αχαγια. Τι δεν πήγε καλά και ήρθε αυτή η ήττα ;

Οι πρεμιέρες είναι πάντα δύσκολες. Ίσως πιο δύσκολες οταν δεν εχεις φαβορί απέναντι σου. Ήμασταν νευρικοί και πολυ αστοχοι στο δευτερο ημίχρονο ενώ η Αχαγιά αντίθετα διατήρησε ψηλά ποσοστα στις προσπαθειες της. Χαρακτιριστικό είναι οτι είχαμε 40% στις βολές με 9 στις 22 και 25% απ το τρίποντο. 

Φαντάζομαι πως η ομάδα ψάχνει να "ρεφαρει" αυτή την ήττα. Είναι το παιχνίδι στη Νάξο μια ευκαιρία για "διπλό";

Δεν είναι το θέμα να ρεφαρουμε την ήττα της πρεμιέρας αλλά περισσότερο να μάθουμε να διεκδικουμε την νίκη σε κάθε ματς και με οποιονδήποτε αντίπαλο. Είμαστε εντελώς νέα ομάδα κι έχουμε δρόμο μπροστά μας για να αποκτησουμε την απαραίτητη συνοχή. Παιχνίδια σαν αυτό στην Νάξο ειναι καλές ευκαιρίες να επισπεύσουν αυτη την διαδικασία λόγω της δυσκολίας που παρουσιάζουν.
 
Τι γνωρίζεις για την ομάδα της Νάξου;
Γνωρίζω κατ αρχην τον κόουτς Τσαουσίδη και την πολύ καλη δουλειά που κάνει με τις ομάδες του. Απο κει και πέρα συνδυάζουν την ποιότητα και την εμπειρία 3-4 παιχτών με το παθος που προσθέτουν παίχτες που βρίσκονται στην ομάδα αρκετό καιρό.  Είναι πολύ ανταγωνιστική ομάδα και σίγουρα θα είναι ένα δυνατό παιχνίδι.
 
Που πιστεύεις πως θα κριθεί το παιχνίδι της Κυριακής coach;
Λογω του ότι οι ομάδες δεν είναι στην ιδανικη κατασταση στην αρχη του πρωταθλήματος , θεωρώ πως θα κριθεί το παιχνίδι στον βαθμό συγκέντρωσης στο αμυντικό κομμάτι περισσότερο και κατα δεύτερο λόγω στην προσωπικότητα κάποιων παιχτών κι απ τις δύο ομάδες.
 
Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας σου για τη φετινή χρονιά ;

Σε πρώτη φάση όπως προείπα είναι να γίνουμε ομάδα, όσο κλισέ κι αν ακούγεται αυτό. Είμαστε μια νέα ομάδα , έχουμε  χαμηλό μεσο όρο ηλικίας και χρειαζόμαστε σίγουρα χρόνο. Έχουμε ποιότητα όμως να διεκδικήσουμε κάτι καλό αφου πρώτα θέσουμε τις σωστές βάσεις.

 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares