Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 21:53

Σταύρος Κονιδάρης: Παραιτήθηκα για λόγους δεοντολογίας

Λόγους δεοντολογίας επικαλείται ως την αιτία για την παραίτηση του ο πρώην προπονητής του ΑΠΣ Κύθνου, κ. Σταύρος Κονιδάρης σε επιστολή που απέστειλε στο sportcyclades.gr.

Ο κ. Κονιδάρης, κάνει λόγο για παρεμβάσεις στο έργο του, ενώ αναφέρεται πως το ποδόσφαιρο στις αλάνες της Κύθνου μετατράπηκε σε οργανωμένη ομάδα. 

Ο Σταύρος Κονιδάρης κλείνει την επιστολή του με την φράση: ''Δεν θα πω Αντίο αλλά εις το επανιδείν''.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΡΑΊΤΗΣΗ ΉΡΘΕ ΓΙΑ ΛΌΓΟΥΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ.

Μία αχαραχτήριστη πρόφαση, έγινε σοβαρό επιχείρημα που δεν αντέχει κριτικής!

Ένας προπονητής που σέβεται τους παίκτες του, την δουλειά του, και τον εαυτό του δεν ανέχεται τέτοιου τύπου (υποδείξεις- πιέσεις) για την κατάρτιση της ομάδας και για το πού και ποιοι ποδοσφαιριστές καταρτίζουν μια αποστολή.

Παρόλα αυτά θέλω να ευχαριστήσω εκ βαθέων όλους όσους συμπορεύτηκαν μαζί μου πριν 10 χρόνια για την πραγματοποίηση αθλητικών δραστηριοτήτων στην Κύθνο.

Παίρνοντας όλα αυτά τα παιδάκια από το χέρι , πού έπαιζαν Μπάλα στα προαύλια των σχολείων και της εκκλησίας, Με πολύ αγάπη και μεράκι τα βάλαμε σέ ένα νέο τρόπο σκέψης.

Υγιής ανταγωνισμού - κοινωνικοποίηση - αγάπη για τον αθλητισμό. Τά παιδιά αυτά μεγάλωσαν, έγιναν έφηβοι εξελίχθηκαν μετατρέποντας μια παιδική παρέα σέ μία από τις ισχυρότερες ακαδημίες στις Κυκλάδες.

Κάποιοι καλέστηκαν στις μικτές ομάδες του νόμου μας άλλοι στο στόχαστρο σοβαρών ΠΑΕ και όλοι μαζί για να επανδρώσουν την Α ομάδα. Αυτά τα παιδιά αποτελούν ένα μεγάλο μέρος της ζωής και της καρδιάς μου.

Και θα είμαι δίπλα τους οπότε με χρειάζονται. Πριν 4 χρόνια με μια παρέα ρομαντικών παιδιών ξεκίνησε μια άλλη τρελή προσπάθεια χωρίς όρια με σκοπό και όραμα να πιέσουμε όσο περνάει από το χέρι μας για την δημιουργία του γηπέδου όπου θα βρουν στέγη τα παιδιά που έρχονται από πίσω.

Το κοινωνικό έργο τεράστιο ή αγάπη μεγάλη! Αψηφώντας τις ατέλειωτες ώρες σέ καράβια στα και κοιμώμενοι πάνω στις καρέκλες ή στο πάτωμα ενός καραβιού. Αποτέλεσμα αυτή η παρέα να μετατρέπεται σε ποδοσφαιρική ομάδα που έχει στόχους.

Τέλος δεν μπορώ να μην ευχαριστώ τον ΑΠΣ Κύθνου για την ευκαιρία που μου έδωσε για να εξελίξω το οποίο ταλέντο στην προπονητική έχω. Εύχομαι ολόψυχα καλή τύχη, υγεία σέ όλους. Και δεν θα πω Αντίο αλλά εις το επανιδείν!

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares