Σάββατο, 09 Ιουνίου 2012 10:00

Μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής από την Α.Λ.Α. Πάρου

agwnistikh-lesxh-parou3

Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Πάρου (Α.Λ.Α.Π.), ο διευθυντής κύριος Άρης Παπάς και ο Σύλλογος Διδασκόντων μετά από άψογη συνεργασία και προετοιμασία, κατάφεραν να πραγματοποιήσουν για πρώτη φορά στο δημοτικό σχολείο της Νάουσας Πάρου μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής στις 29/5/2012.

Syros raouzaiosΤα μαθήματα είχαν σκοπό να μεταδώσουν στα παιδιά την αυτόνομη διαχείριση ατομικής ασφάλειας κατά τις καθημερινές τους μετακινήσεις. Εκτός από τα θεωρητικά μαθήματα έγινε και πρακτική χρήση της ζώνης ασφαλείας με αυτοκίνητο που παραχώρησε η Α.Λ.Α.Π. στον προαύλιο χώρο του σχολείου προκειμένου οι μαθητές να εμπεδώσουν την πραγματική χρήση της.

paros-adonisΟι υπεύθυνοι της λέσχης δεσμεύονται ότι στο μέλλον θα επαναλάβουν τα μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής με σκοπό όλα τα παιδιά να αποκτήσουν την απαιτούμενη παιδεία που δυστυχώς λείπει από τους πολυσύχναστους δρόμους του νησιού μας.

Η λέσχη θέλει να ευχαριστήσει όλους τους δασκάλους για την πρέπουσα σημασία και σοβαρότητα που έδωσαν κατά την διάρκεια των μαθημάτων.


Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares