Κυριακή, 03 Ιουνίου 2012 19:52

Μεγάλη ανατροπή και νίκη για το Κορθι

paidon aot kor8i 3-6-2012-0

Ένα πολύ μεγάλο αγώνα παρακολουθήσαμε σήμερα στο γήπεδο της Τήνου με της ομάδες του ΑΟ Τήνου και του Αστέρα Κορθιου όντας αδιάφορες για το αποτέλεσμα παρουσίασαν ένα πολύ καλό θέαμα και γκολ στους λιγοστούς φιλάθλους που παρακολουθήσαν το ματς.

tinos SALVAS-01

Το τελικό σκορ ήταν το 2-3 για την ομάδα του Κορθιου. Σκόρερ για την ομάδα της Τήνου ήταν η Φιοραντης και Δενεκαριας ενώ για την ομάδα του Αστέρα Κορθιου οι Χρονόπουλος, Λογοθέτης και Τζορτανιδης.

Το πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα του ΑΟ Τήνου κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο χωρίς όμως να καταφέρνει να ανοίξει το σκορ παρά τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε με αποτέλεσμα το σκορ του πρώτου ημιχρόνου να είναι το 0-0.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και χωρίς να είχαν περάσει καλά καλά πέντε λεπτά  η ομάδα της Τήνου με από μια ενέργεια του Γιαννησοπουλου μετά από κάθετη πάσα του Τιγκα ο παίκτης του ΑΟ Τήνου μπήκε μέσα στην περιοχή σούταρε η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και ο επερχόμενος Φιοραντης με εύκολο πλασέ έστελλε την μπάλα στα δίκτυα κάνοντας το 1-0, πριν καλά καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Δενεκαριας μετά από ατομική ενέργεια μπήκε μέσα στην περιοχή και έκανε το 2-0.

paidon aot kor8i 3-6-2012-3

Εκεί όμως η παίκτες του ΑΟ Τήνου λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο και νομίζοντας ότι το παιχνίδι τελείωσε έκατσαν στον αγωνιστικό χώρο και με δυο λάθη της άμυνας μέσα σε ένα λεπτό με πανομοιότυπες φάσεις κατά φέρε να ισοφαρίσει σε 2-2. Το 1-2 έγινε στο 45' όταν η μπάλα έσκασε μπροστά στον αμυντικό του ΑΟ Τήνου το πέρασε και ο Χρονόπουλος με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα, με την σέντρα για την ομάδα του ΑΟ Τήνου γίνεται και δεύτερο λάθος και αυτή την φορά ο Λογοθέτης έκανε το 2-2.Σαν να μην έλειπαν όλα αυτά για την ομάδα της Τήνου ο Τζωρτανιδης που κατέ με ήταν ο καλύτερος παίκτης του αγώνα με ωραία εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα και έκανε το 2-3 οπού ήταν και το τελικό σκορ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΟ ΑΓΩΝΑ

ΑΟ ΤΗΝΟΥ: (ΣΟΥΡΑΝΗΣ) ΠΑΓΑΝΕΛΗΣ, ΟΡΦΑΝΟΣ, ΒΙΔΑΛΗΣ, ΑΡΜΑΚΟΛΑΣ Ε., ΑΡΜΑΚΟΛΑΣ Ο., ΤΙΓΚΑΣ, ΚΕΛΑΔΙΤΗΣ, ΔΕΝΕΚΑΡΙΑΣ, ΑΡΜΑΚΟΛΑΣ Ι., ΓΙΑΝΝΗΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΙΟΡΑΝΤΗΣ, ΜΠΙΝΙΑΚΟΥ, ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΟΥΣΑΙ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΘΙΟΥ: ΜΑΜΑΗΣ, ΓΡΙΜΑΝΗΣ, ΤΖΟΡΤΑΝΙΔΗΣ, ΠΑΝΤΑΖΗΣ, ΤΡΑΝΑΚΟΣ, ΓΙΑΜΠΑΝΗΣ, ΧΑΖΑΠΗΣ, ΦΡΑΓΚΙΑΣ, ΤΖΟΡΤΑΝΙΔΗΣ, ΖΗΝΟΣ, ΝΙΤΖΟΛΑΣ, ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ, ΣΚΟΡΔΟΣ

paros-adonis

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares