Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021 17:25

Δυο φιλικά στην Αθήνα για Α.Ε. Μυκόνου, με Αήττητο Σπάτων και Άγιο Ιερόθεο

Στην Αθήνα βρίσκεται από το μεσημέρι της Τετάρτης η αποστολή της Μυκόνου προκειμένου να δώσει δυο δυνατά φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας.

Το πρώτο σήμερα το απόγευμα (6 μ.μ.) με τον Αήττητο Σπάτων και το δεύτερο το Σάββατο (2 μ.μ.) στον Αγιο Ιερόθεο με την τοπική ομώνυμη ομάδα.

Με εξαίρεση τον τραυματία Σούλτσε όλοι οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση των Τσιώλη και Παχατουρίδη. Αμφότεροι δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι με την πορεία της προετοιμασίας, με τους παίκτες να ανεβάζουν στροφές τις τελευταίες ημέρες.

Μάλιστα σε σχέση με το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Εθνικό στα φιλικά θα αγωνιστούν τόσο ο Σέρβος Μπάγιτς που απουσίαζε από εκείνο το ματς λόγω ενός οικογενειακού προβλήματος, αλλά και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος, από τον οποίο περιμένουν πολλά στο στρατόπεδο της Μυκόνου, καθώς ο παίκτης έχει εξαιρετικό βιογραφικό και όλοι πιστεύουν ότι θα βοηθήσει πολύ.

Όσον αφορά τον τραυματία Σούλτσε, εκτιμάται ότι θα ξεκινήσει προπονήσεις σε περίπου δέκα ημέρες και ότι θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί από τις 10 Οκτωβρίου και μετά. Αυτό σημαίνει ότι θα απουσιάσει από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η οποία έχει ανακοινωθεί ότι θα είναι στις 3 Οκτωβρίου.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares