Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 12:17

Κάτοχος του εισιτηρίου διαρκείας και ο Αντώνης Γάκης, όλοι δίπλα στην προσπάθεια του ΑΣ Σαντορίνης 2020

Φέτος, οι Σαντορινιοί φίλαθλοι θα έχουν και πάλι την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ποδόσφαιρο Εθνικών κατηγοριών, από του αγώνες που θα δώσει πλέον η ενοποιημένη ομάδα του νησιού, ΑΣ Σαντορίνης 2020.

Η απόφαση να θυσιαστεί η συμμετοχή στη Super League 2 προκειμένου να επιστρέψει η ομάδα στο νησί δεν περνά απαρατήρητη από τους φίλους του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού που σπεύδουν να στηρίξουν την προσπάθεια, ώστε η νέα αγωνιστική σεζόν να δώσει τον απαραίτητο χρόνο για να ολοκληρωθούν οι εργασίας κατασκευής γηπέδου και τον αέρα πρωταθλητισμού που εκπέμπει ο σύλλογος και τον θέτει ως ένα από τα φαβορί για την άνοδο στην επαγγελματική κατηγορία.

Ο Καθηγητής Περιβάλλοντος, Θεατρολόγος, συγγραφέας και επιχειρηματίας τουρισμού στη Σαντορίνη, Αντώνης Γάκης, είναι ένας από αυτούς που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια. Η κίνηση του να αγοράσει ένα εισιτήριο διαρκείας του συλλόγου είναι συμβολική και θα πρέπει να βρει αρκετούς μιμητές για να δοθεί περαιτέρω ώθηση στον σύλλογο.

Στη φώτο, ο τεχνικός διευθυντής της Σαντορίνης 2020 και ακούραστος «εργάτης» του συλλόγου, κ. Χάρης Σαρρής συναντήθηκε με τον κ. Γάκη, έχοντας την ευκαιρία να συζητήσει θέματα και προβλήματα που απασχολούν την ομάδα με έναν άνθρωπο, ο οποίος γνωρίζει από πρώτο χέρι τις δυσκολίες λόγω της ενασχόλησης του με τον αθλητισμό που είχε στο παρελθόν.

Τα εισιτήρια του ΑΣ Σαντορίνης 2020 συνεχίζουν να είναι διαθέσιμα για όσους θέλουν να τα αποκτήσουν. 

Η σχετική ανάρτηση του Αντώνη Γάκη:

 

 

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares