Κυριακή, 12 Σεπτεμβρίου 2021 14:11

Έφυγε ο ''ΕΘΝΙΚΑΡΑΣ'' Γιάννης Μαντζουράνης που τίμησε και τιμήθηκε από τις Κυκλάδες (η τελευταία του συνέντευξη) [pics-vids]

Μία θρυλική μορφή των γηπέδων, ο Γιάννης Μαντζουράνης ή «Εθνικάρας» όπως τον γνωρίζαμε όλοι μας έφυγε σε ηλικία 87 ετών.

DSC 0047

Πρόκειται για μία από τις θρυλικότερες μορφές των ελληνικών γηπέδων δεν θα είναι ποια κοντά μας.

Η υγεία του είχε επιβαρυνθεί σημαντικά τον περασμένο Ιούλιο καθώς μεταφέρθηκε σε ΜΕΘ του Ευαγγελισμού λόγω κορονοϊού.

Τελευταία του δημόσια εμφάνιση και συνέντευξη ήταν αυτή που είχε παραχωρήσει στο sportcyclades.gr και στον συνεργάτη μας Βαγγέλη Μαραγκό, στον φιλικό αγώνα που έγινε στη Σύρο μεταξύ των Βετεράνων των Κυκλάδων και του Εθνικού που ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του Μανώλη Βαμβακούση.

Θυμηθείτε τις βραβεύσεις και το χαρακτηριστικό ''Αααα Ρεεεε ΕΘΝΙΚΑΡΑ''

 

Μάλιστα στις 30 Μαΐου 2021 ταξίδεψε με τον Εθνικό στη Νάξο στα πλαίσια των αγώνων της Γ΄Εθνικής, όπου αντιμετώπισε τον Πανναξιακο΄.

ETHNIKARAS

Στις 22 Μαΐου του 2017 είχε βραβευθεί και από τους φιλάθλους του Πανθηραϊκού στο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων

Πανθηραϊκός - Εθνικός 1-1 [vid]

Σήμερα το μεσημέρι άφησε την τελευταία του πνοή, σε μια τεράστια απώλεια για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Την είδηση έκανε γνωστή και ο γιος του με ανάρτηση στα social media.

mantziouranis gios

Ο Μαντζουράνης ήταν ένα πραγματικό υπόδειγμα οπαδού που λάτρευε τον Εθνικό Πειραιά, αλλά και την εθνική ομάδα. Το «Πάμε Εθνικάραααααα» ήταν ένα σύνθημα που έχει στιγματίσει γενιές και ο 87χρονος κυρ-Γιάννης από την Κυνουρία, λατρεύτηκε από τους οπαδούς όλων των ομάδων. Εγινε μέχρι και τραγούδι από τον Νίκο Καρβέλα κάποτε.

DSC 0135

Από ηλικία 10 ετών παρακολουθούσε τον Εθνικό και δέθηκε με την ομάδα. Την ακολουθούσε παντού όλα αυτά τα χρόνια, ακόμη και στα δύσκολα χρόνια. Είναι χαρακτηριστικό πως μέχρι το 2014, όταν άρχισαν τα πρώτα προβλήματα υγείας, έλεγε ότι είχε χάσει μόλις 12 ματς!

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares