Παρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2021 14:41

Βασιλική Πετρίδου: Ο ΑΣ Ίου είναι το μέλλον του νησιού, θα πρέπει όλοι να τον αγκαλιάσουν [vid]

Σταθερά και αδιάλειπτα αρωγός του αθλητισμού στο νησί της Ίου, η Βασιλική Πετρίδου έχει συμβάλει στα μέγιστα σε δράσεις που γίνονται στο όμορφο Κυκλαδονήσι και έχουν ανεβάσει κατακόρυφα τον πήχη.

IOS BASKETBALL CAMP (5)

Πρόσφατα, ολοκληρώθηκε ακόμα μία διοργάνωση, αυτή του 11ου Ios Basketball Camp, που είχε ξεκινήσει χάρη σε πρωτοβουλία της Βασιλικής Πετρίδου και συνεχίζεται από τον ΑΣ Ίου, έχοντας φυσικά την αμέριστη στήριξη της ίδιας.

Η Βασιλική Πετρίδου είναι αυθεντική και αυτό αποδεικνύεται μέσα από τις πράξεις της. Η φωτογραφία του άρθρου από τον φωτογράφο μας Νίκο Σταυρίτη είναι αδιάψευστος μάρτυρας ότι η ίδια και ο σύζυγος της Άγγελος Μιχαλόπουλος γίνονται ένα με τα παιδιά και την κοινωνία του νησιού, έχοντας ενσωματωθεί απόλυτα στην τοπική κοινωνία. 

Το sportcyclades.gr βρέθηκε στην Ίο, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με την κυριά Πετρίδου, σε μία συνέντευξη που δεν περιορίστηκε μόνο στον αγώνα, αλλά γενικότερα στις δράσεις που γίνονται στο νησί, αλλά και στην μεγάλη προσφορά της οικογένειας.

IOS BASKETBALL CAMP (2)

ΑΣ Ίου, τουρισμός, φιλοζωία, το σχέδιο για τη δημιουργία κάποιου ΙΕΚ στο νησί, αλλά και ο ρόλος του Άγγελου Μιχαλόπουλου απασχόλησαν τη συζήτηση μας.

Αυτή η συνέντευξη έρχεται ως συνέχεια της περσινής, καθώς πλέον το site μας έχει καθιερώσει τη φιλοξενία στις στήλες του μίας γυναίκας που αγαπά και πασχίζει καθημερινά για το καλό της νεολαίας και της άθλησης.

Δείτε τη συνέντευξη:

PETRIDOU IOS BASKETBALL CAMP

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares