Τρίτη, 07 Σεπτεμβρίου 2021 23:53

Νίκος Φρέρης: Οι στόχοι του Πάγου δεν αλλάζουν... οικογενειακό κλίμα και αθλητικό πνεύμα

Συνέντευξη στο Syros-Sports και στον Μάκη Πρίντεζη παραχώρησε ο πρόεδρος του Α.Ο Πάγου κ. Νίκος Φρέρης με αφορμή την πρώτη προπόνηση της ομάδας που έγινε χθες στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων στην Ερμούπολη…

Μίλησε μας για την επιστροφή της ομάδας στα γήπεδα της ΕΠΣ Κυκλάδων μετά από ένα χρόνο απουσίας:

«Μετά από ένα χρόνο αποχής αγωνιστικά η ομάδα είναι πάλι εδώ. Τονίζω το αγωνιστικά γιατί σαν σωματείο ήμασταν ενεργό, έχοντας όλες μας τις υποχρεώσεις τακτοποιημένες».

Θα υπάρξει φέτος ανταπόκριση από τα παιδιά;

«Το ευχάριστο είναι πως με την βοήθεια του κ. Ζαχαρίου υπήρξε ανταπόκριση. Με όλα τα παιδιά που μιλήσαμε, διαπιστώσαμε ότι έχουν όρεξη και διάθεση να κάνουν αυτό που τους αρέσει και αγαπούν. Το μόνο πρόβλημα που μας απασχολεί είναι το υγειονομικό πρωτόκολλο. Είναι πολύ δύσκολο να καλυφθούν τα έξοδα δυο rapid test από την ομάδα ή από τα παιδιά. Σαν ομάδα δεν μπορούμε να αναγκάσουμε κανέναν να κάνει υποχρεωτικά το εμβόλιο για να μπει στο γήπεδο».

Ποιοι είναι όμως οι στόχοι του Πάγου στο φετινό πρωτάθλημα;

«Όπως και τις προηγούμενες χρονιές έτσι και φέτος οι στόχοι είναι οι ίδιοι. Να είμαστε μια οικογένεια… και αθλητισμός πάνω απ όλα. Εύχομαι να το πετύχουμε στο τέλος αυτό».

Θεωρείς πως η αποχή ενός χρόνου θα κάνει κακό στην ομάδα;

«Το μόνο κακό που με στενοχωρεί ιδιαίτερα είναι πως η ομάδα από το 1983 μέχρι σήμερα, δήλωνε συμμετοχή έστω σε μια κατηγορία, κάτι που δεν καταφέραμε την περσινή χρονιά. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ιδιαίτερα τον κ. Λεονταρίτη για όλες τις ενέργειες που έκανε ώστε να βγει η οικοδομική άδεια για την συντήρηση-επισκευή του γηπέδου του Πάγου. Πλέον απομένει μόνο η υπογραφή με τον εργολάβο. Εύχομαι και ελπίζω του χρόνου τέτοια εποχή να είναι έτοιμο το γήπεδο μας και να το χαίρονται όλα τα παιδιά του νησιού».

pagos kritharis zaxariou markos

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares