Τρίτη, 29 Μαΐου 2012 19:44

Σταματίου: ''Αγάπησα τον Πανναξιακό''…

 

PANNAXIAKOS-KOS PANIGIRIA STAMATIOU

Μαγεμένος με τη Νάξο, τον κόσμο του Πανναξιακού και την ομάδα δήλωσε στο S.C ο Ιάκωβος Σταματίου.

Ο επιθετικός των ''Μπλε'' της Νάξου ήρθε στον Πανναξιακό τον Ιανουάριο από την Κω με πολύ καλές εμφανίσεις στην παρουσία του εκεί και ενώ παράλληλα έκανε την στρατιωτική του θητεία.

Ο ποδοσφαιριστής με τον αυθόρμητο χαραχτήρα γρήγορα κέρδισε τις καρδιές των οργανωμένων, οι οποίοι μάλιστα του επισύναψαν το ψευδώνυμο ''ΧΕΛΩΝΑ''.

Οι (55) εμφανίσεις που έχει σε επαγγελματικές κατηγορίες (Χαϊδάρι), καθώς και το πέρασμα του από ομάδες όπως: Άνω Νεάπολη (Γ΄τοπ.), Αε Περάματος (Α΄τοπ. & Δ΄εθν.), Πανελευσινιακός (Δ΄εθν.), Κως (Α΄τοπ. & Δ΄εθν.) σίγουρα του δίνουν την απαιτούμενη εμπειρία στα 24 του.

Ο Σταματίου ήταν από τους παίχτες που συντέλεσαν ουσιαστικά στην φετινή καλή πορεία του Πανναξιακού, όπου σε 2 ½ μήνες πέτυχε τρία (3) καθοριστικά τέρματα (κυριότερο με Περιστέρι 1-0) και έδωσε πολλές stamatiou-proedrosμονομαχίες απέναντι στις σκληρές άμυνες της Δ΄ Εθνικής.

Ο Σταματίου στην ερώτηση μας για το πώς έζησε τους τελευταίους μήνες στο νησί της Νάξου μας είπε:

«κατ αρχήν είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα μας σώθηκε και θα είναι και πάλι του χρόνου στα σαλόνια της Δ΄ Εθνικής. Η προσπάθεια ήταν μεγάλη και αξίζουν πολλά-πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίχτες μου, στον προπονητή μας και στην διοίκηση, οι οποίοι ο καθένας από την μεριά του έδωσε τα πάντα για την επίτευξη του στόχου μας».

Για την δική του παρουσία στην ομάδα είπε:

«εγώ τα έδωσα όλα και έγινα ένα από νωρίς με την ομάδα, καθώς δέθηκα με το σύνολο. Όλοι με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή, που ήρθα εδώ. Πραγματικά στη Νάξο ένιωσα σαν το σπίτι μου. Ωστόσο αγωνιστικά δεν ήμουν 100% έτοιμος, καθώς λόγο των στρατιωτικών μου υποχρεώσεων δεν είχα κάνει προετοιμασία και στην Κω έπαιζα στους αγώνες χωρίς καν να έχω προπονήσεις στα πόδια μου. Πιστεύω ότι με μια καλή προετοιμασία θα είμαι σε θέση να βοηθήσω ακόμα περισσότερο, αν τελικά μείνω στον Πανναξιακό».

Μιας και το ανέφερες πως βλέπεις το ενδεχόμενο παραμονής σου;

«εδώ στο νησί αγάπησα τα πάντα και προπαντός ότι έχει σχέση με την ομάδα, σίγουρα θέλω να μείνω στην ομάδα, αλλά αυτό δεν εξαρτάτε από εμένα….. εξαρτάτε από την διοίκηση, με την οποία περιμένω ναSyros raouzaios συναντηθώ το επόμενο διάστημα για να συζητήσουμε. Πάντως εγώ θέλω να μείνω».

Τι εντυπώσεις σου έχει αφήσει ο κόσμος του Πανναξιακού;

«(Γέλια…) Την καλύτερη! Πάντα δένομε με τους φιλάθλους, εδώ ακόμα περισσότερο, αφού έχω αποκτήσει και φίλους. Άλλωστε έχω αποκτήσει και το ψευδώνυμο ''ΧΕΛΩΝΑ'', πράγμα που δείχνει το δέσιμο μας».

Αν ήθελες να ευχαριστήσεις ιδιαίτερα κάποιους ανθρώπους ποιους θα επέλεγες;

«δύσκολη ερώτηση!..... δεν γίνετε αυτό, είναι πολλοί. Όλο των κόσμο της Νάξου. Σίγουρα τους συμπαίχτες μου και τους προπονητές μου, αλλά ιδιαίτερα τον Αστέριο Θέμελη, που με βοήθησε να έρθω σε αυτή την καταπληκτική ομάδα-οικογένεια, που λέγετε Πανναξιακός».

PANNAXIAKOS-PERISTERI 630



Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares