Τρίτη, 29 Μαΐου 2012 15:27

Παμμηλιακός: ''Πρωταθλητής στο ήθος''...

pammiliakos-filwti-26-5-2012-1

Το άτυπο βραβείο καλής φιλοξενίας για την φετινή σεζόν διεκδικεί πλέον ο Παμμηλιακός. Ό λόγος γίνετε για την υποδειγματική φιλοξενία που παρέχει στο σύνολο των ομάδων, που υποδέχεται στην έδρα της.

Syros raouzaiosΗ διοίκηση των Κόκκινων συνέχισε την παράδοση και επιβεβαίωσε την αρτιότητα της και παίρνει άριστα στον τομέα του ευ αγωνίζεσθε μετά και από τον αγώνα του προηγούμενου Σαββάτου με αντίπαλο το Φιλώτι, όπου η φιλοξενία προς τους Ναξιώτες ήταν υποδειγματική.

Μάλιστα το γεγονός παίρνει μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστούμε τα όσα είχαν συμβεί στον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων στο νησί της Νάξου.

Η ανακοίνωση, που ακολουθεί και εκδόθηκε από το Δ.Σ του ΑΜΣ Φιλωτίου, έρχεται να επιβεβαιώσει μια σειρά παρόμοιων ανακοινώσεων, σχεδόν από το σύνολο των φιλοξενούμενων της Μήλου.

Καλό είναι όσοι εκ των υπευθύνων του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου διαβάσουν το παρόν δημοσίευμα να σκεφτούν, ότι εκτός των συνηθισμένων επάθλων θα μπορούσε να καθιερωθεί και ένα τρόπαιο '' ΚΑΛΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ'', το οποίο θα κερδίζει κάθε χρόνο η ομάδα που συγκεντρώνει τα περισσότερα ευχαριστήρια καλής φιλοξενίας.

Διαβάστε το δελτίο τύπου.

EYXARISTIRIO PROS PAMMHALIAKO

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares