Δευτέρα, 28 Μαΐου 2012 14:39

Παλαίμαχοι Πανναξιακού - AO Σχοινούσας…

PALAIMAXOI PANNAXIAKOY-SXOINOYSA

Ένα όμορφο ματς με αρκετά γκολ και ανατροπές έγινε χθες στο ΔΑΚ Νάξου, όπου πραγματοποιήθηκε η φιλική αναμέτρηση μεταξύ των παλαιμάχων του Πανναξιακού και της Σχοινούσας.

Το ματς

Syros raouzaiosΟι δύο ομάδες σε ένα ματς καθαρά φιλικού χαραχτήρα, πρόσφεραν στους λιγοστούς φιλάθλους αρκετά καλό θέαμα και οχτώ (8) ! γκολ.

Για την ιστορία το τελικό σκορ της αναμέτρησης ήταν 4-4 και διαμορφώθηκε ως εξής:

Η Σχοινούσα άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό με τον Ν. Νομικό (1-0), λίγο αργότερα ο Μαρούλης ισοφάρισε για τον Πανναξιακό (1-1). Στο 30΄ο Νομικός Κ. έβαλε και πάλι την Σχοινούσα μπροστά στο σκορ (1-2). Τρία (3) λεπτά αργότερα ο Χρυσος Γ. σκόραρε και πάλι για τους φιλοξενούμενους κάνοντας το (1-3), που ήταν και το σκορ του 1ου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και σχεδόν με την έναρξη του 2ου μέρους ο Νομικός Ν. δίνει μεγάλες διαστάσεις στο σκορ για την Σχοινούσα (1-4).

Από εκεί και πέρα όμως ο ρυθμός της Σχοινούσας έπεσε και η κούραση έπαιξε καθοριστικό ρόλο για την συνέχεια, όπου τα ηνία του αγώνα πήρε ο Πανναξιακός και με δύο (2) τέρματα του Βαθρακοκοίλη και ένα (1) του Παπανικολάου έφερε το ματς στα ίσα (4-4), σκορ το οποίο ήταν και το τελικό της αναμέτρησης.

Ζωντανοί Μύθοι

Από πλευράς Πανναξιακού η οργάνωση στο τμήμα των παλαιμάχων συνεχίζετε και μετά από τα παιχνίδια με ΑΕΚ και Σχοινούσα, αναμένεται ίσως και την επόμενη Κυριακή να δοθεί ένα ακόμα φιλικό με τους Παλαίμαχους της Σύρου. πάντως η προσπάθεια αυτή αξίζει πολλά συγχαρητήρια, καθώς δίνει την ευκαιρία σε ζωντανούς μύθους του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου να συνεχίζουν να προσφέρουν στο άθλημα και ακόμα περισσότερο δίνει την ευκαιρία σε όσους αγαπούν το ποδόσφαιρο να βλέπουν από κοντά την ζωντανή ιστορία του.

Με στόχο τα πρωταθλήματα

Η Σχοινούσα έχει μπει σε ρυθμούς σύστασης ενός οργανωμένου σωματείου, «γλυκοκοιτάζοντας» το ενδεχόμενο να συμμετάσχει του χρόνου στα επίσημα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κυκλάδων και διαθέτοντας μία ομάδα, που πλαισιώνετε από έμπειρους παίχτες και διαθέτει πού ταλέντο από μικρότερους ποδοσφαιριστές, σίγουρα έχει το δικαίωμα να εισέλθει στο ποδοσφαιρικό στερέωμα των Κυκλάδων.

Μα αυτό που διακρίνεται περισσότερο σε αυτή την ομάδα θα λέγαμε ότι είναι η δίψα που υπάρχει για ποδόσφαιρο και η θέληση των ανθρώπων της Σχοινούσας, στο να σπάσουν τα δεδομένα και να δηλώσουν, ότι υπάρχουν και έχουν και παρόν και μέλλον στα αθλητικά δρώμενα του νομού μας.

Η Σχοινούσα αναζητά ομάδες για φιλικές αναμετρήσεις αν κάποια ενδιαφέρετε να επικοινωνήσει με τον προπονητή της ομάδας κύριο Σιγάλα στο 6977691513.

Συνθέσεις

Παλαίμαχοι Πανναξιακού (Τσιμπλάκης): Περιστεράκης, Χασομέρης, Βουτσίνος (Κατσούλης), Αλνταϊρ, Τσακωνιάτης Σ. (Κληρονόμος), Παραβατός, Μαρούλης, Μαστρογιαννόπουλος, Βαθρακοκοίλης, Απειρανθίτης (Τσακωνιάτης Δ.), Παπανικολάου (Μαράκης).

Σχοινούσα (Σιγάλας Μ.): Παπαδάκης, Κωβαίος Μ., Γρίσπος Μ., Κωβαίος Δ., Χρύσος Κ., Σιγάλας, Νομικός Ν., Λάζαρος, Νομικός Κ., Οικονομίδης, Χρύσος Γ.

Μπήκαν σαν αλλαγές οι: Νομικός Θ., Βαλεντίνο, Αγγελίδης, Γρίσπος Γ.

SXOINOYSA STO DAK

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares