Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2021 22:48

Από τον Πανναξιακό στον Εθνικό Πειραιώς ο Κωνσταντίνος Μαρκοπουλιώτης

Παίκτης του Εθνικού Πειραιώς είναι από σήμερα ο νεαρός (9/10/2003) Ναξιώτης ταλαντούχος ποδοσφαιριστής, Κωνσταντίνος Μαρκοπουλιώτης.

Ο Μαρκοπουλιώτης, προπονείται τις τελευταίες ημέρες με την ομάδα του Πειραιά και μετά την θετική εισήγηση του προπονητή Θεόφιλου Καλύβα υπέγραψε σήμερα διετές συμβόλαιο παρουσία του γενικού αρχηγού Γιώργου Βατίστα.

Ο Μαρκοπουλιώτης που αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης θα καλύψει θέση μικρού, ενώ αυτή θα είναι  η δεύτερη χρονιά για αυτόν στη Γ΄Εθνική, καθώς πέρυσι αγωνίστηκε με τον Πανναξιακό.

Ο 18χρονος έχει ξεκινήσει να παίζει ποδόσφαιρο στον ΠΑΣ Νάξου και έπειτα μεταγράφηκε στην ΑΕΚ, όπου αγωνίστηκε στις ομάδες Κ13, Κ14 και Κ15. Πριν μεταγραφεί στον Πανναξιακό, αγωνίστηκε για δύο σεζόν στην Κ17 του Ατρόμητου.

Μέσω του sportcyclades.gr η οικογένεια του Κωνσταντίνου Μαρκοπουλιώτη έστειλε τις ευχαριστίες της.

Αναλυτικά: 

«Η οικογένεια ευχαριστεί θερμά τον πρόεδρο του Εθνικού Δημήτριο Κουλούρη για τη καταλυτική συμβολή του στη μεταγραφή αυτή.
Επίσης ευχαριστούμε τον Γενικό Αρχηγό Γιώργο Βατίστα και τον προπονητή Κύριο Καλύβα για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στον μικρό.
Ο ποδοσφαιριστής και ο μάνατζερ προπονητής του Γιωργος Ζαχαρόπουλος δηλώνουν ευτυχισμένοι για την ευκαιρία που δίνεται στον Μαρκοπουλιώτη να αγωνιστεί τιμώντας τη φανέλα και την ιστορία του μεγάλου Εθνικού!!!!!
Είναι έτοιμος να δώσει τα μέγιστα και να συμβάλει στην προσπάθεια του συλλόγου για την άνοδο του στη Β' Εθνική».

Και ο νεαρός Κώστας Μαρκοπουλιώτης στον Πανναξιακό

Ένας χρόνος στην ΑΕΚ και το όνειρο συνεχίζεται...

''Επιασε'' το όνειρο υπογράφοντας στην ΑΕΚ ο Μαρκοπουλιώτης [pics]

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares