Δευτέρα, 09 Αυγούστου 2021 19:13

Συνεχίζει και δίνει ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές από την ακαδημία η Α.Ε. Μυκόνου

Η ομάδα της Α.Ε. Μυκόνου συνεχίζει και φέτος να δίνει ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές από την ακαδημία του συλλόγου.

Τα τελευταία χρόνια αυτό το μοντέλο έχει εφαρμοστεί με επιτυχία, ενώ πολλά παιδιά που προέρχονται από τα σπλάχνα του συλλόγου έχουν ξεκινήσει προετοιμασία με το ανδρικό τμήμα του συλλόγου.

Μάλιστα την περσινή σεζόν το τεχνικό επιτελείο εμπιστεύτηκε και έδωσε φανέλα βασικού σε αρκετά ματς της Γ' Εθνικής στον Γιάννη Καλογερά και τον Χρήστο Μπουρντένη, οι οποίοι άρπαξαν την ευκαιρία, βελτιώθηκαν και με τις καλές τους εμφανίσεις δικαίωσαν όλους στο Μυκονιάτικο Σωματείο για την εμπιστοσύνη που τους έδειξαν.

Πλέον, οι δύο πολλά υποσχόμενοι αθλητές θα μετακομίσουν στην Αθήνα για σπουδές και εκεί αναμένεται να βρουν τους επόμενους σταθμούς της καριέρας τους.

Οι Μυκονιάτες όμως επιμένουν στο συγκεκριμένο project και ήδη στην έναρξη της προετοιμασίας βρίσκονται αρκετοί νεαροί παίχτες που θα διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στη βασική προετοιμασία της ομάδας στο Καρπενήσι καθώς και ευκαιρίες για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στην προπόνηση είναι οι Λούλα Γιόζεφ, Ασράμ Γιώργος, Ντάτσι Μάριο, Αρτιάν Τσελάι και Κλαφουτζής Βασίλης ενώ από τη περσυνή ποδοσφαιρική χρονιά βρίσκεται στην πρώτη ομάδα ο Άκης Γκέζος.

aemykonou academis2

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares