Κυριακή, 01 Αυγούστου 2021 16:42

Γιώργος Ονάσογλου: Ήταν μεγάλη προσπάθεια από όλους τους συντελεστές να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα [vid]

Εύσημα και μόνο πρέπει να αποδοθούν στην διοργανώτρια αρχή του κυκλαδίτικου μπάσκετ για την ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής σεζόν κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες μετά την πολύμηνη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Όλοι μαζί έτρεξαν, βοήθησαν και τελικά δικαιώθηκαν με την απόφαση τους να συνεχιστούν τα εκάστοτε πρωταθλήματα κάτι που χαροποίησε ιδιαιτέρως τον πρόεδρο της ΕΣΚΚ, τον Γιώργο Ονάσογλου, ο οποίος παράλληλα με την επαγγελματική του δραστηριότητα κι έχοντας στο πλάι του ισάξιους συνεργάτες συνέβαλε στα μέγιστα προς την επιτυχία αυτή.

 DSC4620

«Η αλήθεια είναι ότι κουραστήκαμε αρκετά», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ονάσογλου μετά το πέρας του τελικού του εφηβικού πρωταθλήματος στην κάμερα του “SportCyclades” και στον συνεργάτη μας, τον Νάσσο Βλάχο και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι καταφέραμε με υψηλό ποσοστό επιτυχίας να ολοκληρώσουμε τα πρωταθλήματα των κορασίδων και των παίδων. Οι δυσκολίες για το εφηβικό ήταν μεγαλύτερες. Το θέμα είναι ότι κάναμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούσαμε και μας το επέτρεψαν οι συνθήκες. Τηρήσαμε κατά γράμμα το υγειονομικό πρωτόκολλο της ΕΟΚ. Περάσαμε μία μακρά περίοδο καραντίνας, νομίζω αν δεν κάναμε την επανέναρξη θα είχαμε πολλές απώλειες σε αθλητικό δυναμικό σε αυτές τις ηλικίες».

Για την επόμενη χρονιά τόνισε μεταξύ άλλων: «Έχουμε ένα τοπίο που δεν έχει ξεκαθαρίσει. Θα ακολουθήσουμε με υπομονή τις εξελίξεις και ευελπιστώ ότι αυτή που πέρασε ήταν η χειρότερη μπασκετική χρονιά».
Και κατέληξε: «Ήταν μεγάλη προσπάθεια από όλους τους συντελεστές κι όλα τα μέλη της ΕΣΚ Κυκλάδων. Ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθειά τους, την γραμματέας μας, την κα. Τερέζα Ρούσσου που εργάστηκε κάτω από πολύ εξαντλητικές συνθήκες, τον κο Κωνσταντίνο Παπαδημητρόπουλο από την ΚΕΔ που επίσης μας βοήθησε πάρα πολύ. Τους ευχαριστούμε όλους, τα παιδιά, τους προπονητές, τις διοικήσεις που επέστρεψαν και είδαμε τα παιχνίδια που είδαμε και τους τελικούς που διεξήχθησαν. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω το “SporCyclades” για την κάλυψη των αγώνων».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares