Κυριακή, 01 Αυγούστου 2021 16:15

Θοδωρής Καζακίδης: Πρέπει να παλεύουμε ό,τι αναποδιά κι αν μας τύχει [vid]

Ο άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με τις επιτυχίες των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής του ΑΟ Πάρου στα εκάστοτε πρωταθλήματα της ΕΣΚ Κυκλάδων, δεν είναι άλλος από τον Θοδωρή Καζακίδη.

Ο Παριανός πολυτάλαντος προπονητής που βρίσκεται στον πάγκο του ΑΟΠ σε διάφορά τμήματα από το 2012 και τρία χρόνια αργότερα (2015) κατέκτησε στη Νάξο το πρωτάθλημα Κυκλάδων στην κατηγορία των κορασίδων, συμμετέχοντας στο πανελλήνιο κατακτώντας την 3η θέση στον όμιλο μίλησε στην κάμερα του “SportCyclades” και τον συνεργάτη μας, τον Νάσσο Βλάχο μετά το τέλος του τελικού του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΚ και την ήττα από τον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” χωρίς να κρυφτεί πίσω από το δάκτυλό του για να βρει δικαιολογίες…

 DSC4443

Ο Καζακίδης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά. Το δύσκολο ήταν να έρθουμε στον τελικό. Εμείς ήρθαμε, αλλά δεν ήρθαμε… Δεν έχουμε δικαιολογία για το τελικό αποτέλεσμα. Βασικά χάσαμε από μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Μας επηρέασε πάρα πολύ το γεγονός, ενώ δεν θα έπρεπε ότι υπήρχε πρόβλημα με το δελτίο ενός από τους δύο καλύτερούς μας παίκτες, του Αλέξανδρου του Θωμόπουλου. Δεν έπαιξε καθόλου το παιδί. Είναι ένας βασικός παίκτης για εμάς. Όχι πως θα έβαζε 40 πόντους και θα νικούσαμε, αλλά το κακό είναι πως επηρέασε όλη την ομάδα. Η περυσινή ήττα στον τελικό του παιδικού μπορεί να με πείραξε και να είχα να κοιμηθώ δύο ημέρες, φέτος η ήττα στον τελικό του εφηβικού με πείραξε πιο λίγο. Εξήγησα στους παίκτες μου πως δεν είναι έτσι ο αθλητισμός. Πρέπει να παλεύουν ό,τι αναποδιά κι αν τους τύχει. Δεν είναι αυτή η εικόνα του ΑΟΠ που παρουσιάσαμε. Δεν πειράζει, το μέλλον είναι μπροστά τους να πάμε για κάτι καλύτερο».

Όσο για το πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων; Ο νεαρός τεχνικός επεσήμανε: «Πρόκειται για ένα πρωτάθλημα που έχει αρκετές δυσκολίες. Η βασικότερη είναι οι μετακινήσεις και ότι είμαστε πολύ λίγες ομάδες. Όλοι προσπαθούν για το καλύτερο. Δεν έχουμε παράπονο, είμαι της άποψης αν μπορεί ένα παιδί κι έχει τις δυνατότητες να φύγει, να πάει να παίξει».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares