Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2021 11:15

Windsurfing Summer Class από τον ΝΟ Σύρου

Ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου ανακοινώνει το Windsurfing Summer Class, έναν κύκλο καλοκαιρινών μαθημάτων στο άθλημα της ιστιοσανίδας (Windsurf). Απευθύνεται κυρίως σε νέες ηλικιακές ομάδες που έχουν λίγη ή καθόλου εμπειρία με το άθλημα και είναι μία ιδανική ευκαιρία αυτό το καλοκαίρι να γνωρίσει κάποιος το άθλημα ή να εξελιχθεί σε αυτό.

Το πρόγραμμα μαθημάτων απευθύνεται σε άτομα ηλικίας 7 ετών και άνω και τα μαθήματα θα γίνονται ανά ηλικιακή κατηγορία (παιδικά - εφήβων - ενηλίκων) και σε ολιγομελή group 2-4 ατόμων.

Τα μαθήματα θα διεξάγονται σε ειδική τοποθεσία στην Παραλία Βούλγαρη της Ποσειδωνίας. Για όλα τα μαθήματα θα παρέχεται ο απαιτούμενος εξοπλισμός, όμως μπορεί να γίνεται χρήση και του ατομικού εξοπλισμού του μαθητή εφόσον εκείνος διαθέτει.

Βασικές προϋποθέσεις συμμετοχής: Γνώσεις κολύμβησης & ιατρική βεβαίωση από καρδιολόγο

Έναρξη: 2/8/2021

Διάρκεια μαθημάτων: 1 ώρα

Σύνολο μαθημάτων: 10

Για εκδήλωση ενδιαφέροντος ή περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμματεία του Ναυτικού Ομίλου Σύρου, καθημερινά στο τηλέφωνο 22810 88666, ή στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σημ.: Τα πρακτικά μαθήματα θα προσαρμόζονται ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες της θάλασσας καθώς επίσης θα τηρούνται τα οριζόμενα από την ομοσπονδία υγειονομικά πρωτόκολλα.

Γραφείο Τύπου Ν.Ο. Σύρου

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares