Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012 22:17

Με το ένα πόδι στον τελικό ο ΑΟ Μυκόνου.

AO MIKONOY-NHREAS NEOI

Νίκη που του δίνει μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό πέτυχαν σήμερα οι Νέοι του ΑΟ Μυκόνου απέναντι στους αντίστοιχους του Νηρέα Πάρου.

Syros raouzaiosΟι Νέοι του ΑΟ Μυκόνου υπό την τεχνική καθοδήγηση των Αθανασιάδη και Γουλά, οι οποίοι ήταν σήμερα στον πάγκο των Μυκονιατών, έκαναν μεγάλο βήμα προς τον τελικό των Νέων για την σεζόν 2011-2012, αφού ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και με τρία (3) τέρματα, που πέτυχαν στην επανάληψη, έστειλαν στο καναβάτσο τον Νηρέα του Γιώργου Μοστράτου, ο οποίος καλείτε στον επαναληπτικό αγώνα να βρει απαντήσεις απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο, όπως είναι ο ΑΟ Μυκόνου.

Αναγνωριστικό παιχνίδι στο 1ο μέρος

Όλοι πριν την έναρξη του αγώνα ήξεραν ότι θα δουν ένα ποιοτικό παιχνίδι με δύο από τις ποιοτικότερες ομάδες να συγκρούονται μέσα στο τερέν. Ό αγώνας ξεκίνησε νε ολιγόλεπτη καθυστέρηση και ενώ η βροχή που έπεφτε τις τελευταίες ώρες, είχε σταματήσει. Ο ΑΟ Μυκόνου μπήκε δυνατότερα στο ματς και είχε την πρώτη καλή του στιγμή μόλις στο 1ο λεπτό, ενώ πολύ κοντά στο να ανοίξει το σκορ βρέθηκε και στο 3ο και 7ο λεπτό.

Η συνέχεια του ματς βρήκε τις δύο ομάδες να μάχονται στον χώρο του κέντρου και να προσπαθούν περισσότερο με ατομικές ενέργειες , μια τέτοια είχε και ο Κυπριτίδης στο 14΄όταν πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ.

Στο 20΄ο Κρητικός είχε την πρώτη ευκαιρία για τον Νηρέα τον Νηρέα, όταν ένα τεχνικό σουτ, που έκανε πέρασε ελάχιστα άουτ.

Η ευκαιρία του 1ου μέρους άνηκε στην Μύκονο και χάθηκε από τον Γκουλάφα στο 25΄, με τον παίχτη των γηπεδούχων να μην καταφέρνει να στείλει από κοντά την μπάλα στα δίχτυα του εξουδετερωμένου Καρποδίνη.

Όλα τα λεφτά το 2οparos-ATOU 2 ME THL

Ότι δεν πρόσφερε το 1ο μέρος το πρόσφερε το 2ο , όπου οι ομάδες «άνοιξαν» αναζητώντας τη νίκη. Οι ευκαιρίες όμως ήταν μονόπλευρες και άνηκαν περισσότερο στη Μύκονο, με τον Νηρέα να έχει εγκλωβιστεί απέναντι στην άψογη αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων, οι οποίοι με ηγέτη στα μετ όπισθεν τον Σων  έδειχναν ανίκητοι.

(1-0)Ο Τζέλος προειδοποίησε μόλις στο 1ο λεπτό της επανάληψης. Ο ίδιος παίχτης λίγο αργότερα (46΄) εκτέλεσε κόρνερ και ο Κυπριτίδης πηδώντας ψιλότερα από όλους με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τη Μύκονο (1-0).

(2-0) Στο 50΄περνάει στο Παιχνίδι ο Νάζος Ν., ο οποίος λίγο αργότερα γίνετε ο σκόρερ του 2ου τέρματος τη Μυκόνου, όταν (60΄) βρισκόμενος απέναντι σε δύο ψιλότερους παίχτες του Νηρέα δέχεται άψογη σέντρα του Νάζου Α. και πηδώντας στον κατάλληλο χρόνο κάνει το 2-0 για τους γηπεδούχους. Σε αυτή τη φάση και πάλι ο Νηρέας πλήρωσε την κακή μέρα που βρέθηκε το σύνολο των αμυντικών του παιχτών. Μάλιστα στο 61΄ο Κουτσούκος με σουτ που επιχείρησε σημάδεψε το δοκάρι χάνοντας μοναδική ευκαιρία.

neon mykonos-nireas-18-5-2012-2

Σε κακή μέρα όμως βρέθηκαν και οι παίχτες της επίθεσης του Νηρέα, δεδομένου και της μιας τελικής προσπάθειας, που είχαν στο 2ο μέρος.

(3-0) Στο 31΄ο Κυπριτίδης βάζει το κερασάκι στην τούρτα για την Μύκονο όταν βρίσκει εκτός θέσης τον Καρποδίνη και με ένα ασύλληπτο σουτ 30 μέτρων, κάνει το τελικό 3-0 για την ομάδα του.

Πέναλτι στις καθυστερήσεις

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Νηρέας έφτασε κοντά στην μείωση του σκορ όταν ο Κύριος Ρούσσος είδε αντικανονικό μαρκάρισμα μέσα στην μεγάλη περιοχή της Μυκόνου και έδειξε την άσπρη βούλα. Το πέναλτι εκτέλεσε ο Μετάϊ για τον Νηρέα αλλά ο Μπουρντέλης είπε όχι, κρατώντας την εστία του στο ''0''.

Η λήξη του παιχνιδιού βρήκε τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν και τους φιλοξενούμενους απογοητευμένους όχι τόσο για το αποτέλεσμα αλλά για το κακό αγωνιστικό πρόσωπο που επέδειξαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Εκτός της φάση του πέναλτι πολύ καλή η διαιτησία των: Ρούσσου Γ., Μενδρινού Λ. και Παγώνη Α.

Συνθέσεις

ΑΟ Μυκόνου: Μπουρντέλης, Παππάς ( 50΄ Νάζος Ν.), Νάζος, Σων, Σιόζως, Κουτσούκος, Γκουλιάφας, Δαμαϊ (74΄Συριανός), Τζέλος (67΄Νάζος Α.), Κυπριτίδης (80΄Λυκούρης), Γκουραρι (77΄ Τσέκος).

Νηρέας: Καρποδίνης, Τσιγώνιας, Χασάνι, Μίνγκο, Τέτλα, Κρητικός (80΄Τριπολιτσιώτης), Γκέμπορις, Αλιπράντης (20΄Μενέγος), Πραμάτιας, Μετάϊ ((84΄Ζελένι), Χαντζία.

Ακολουθούν οι καλύτερες στιγμές και τα γκολ του αγώνα.



Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares