Πέμπτη, 17 Μαΐου 2012 20:58

ΑΟ Μυκόνου: Τύχη και καλή απόδοση στην Κηφισιά.

mykonos-fostiras-3-3-2012-1

Όλη η φετινή χρονιά παίζει την Κυριακή στο ''Ζηρίνειο'' ο ΑΟ Μυκόνου απέναντι στον Ελπιδοφόρο.

Syros raouzaiosΤο τεχνικό επιτελείο του ΑΟ Μυκόνου έχει κάνει τεράστια προσπάθεια την τελευταία εβδομάδα ώστε να αποφορτίσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, πράγμα που έχει καταφέρει σε μεγάλο βαθμό. Όπως υποστηρίζουν κύκλοι τις ομάδας η Μύκονος αναμένετε να παίξει χωρίς άγχος στο Κυριακάτικο παιχνίδι, αναγνωρίζοντας όμως την κρισιμότητα του και σεβόμενοι πάντα το όνομα του αντιπάλου.

Πάντως οι άνθρωποι του Νησιώτικου σωματείου έχουν πλήρη συναίσθηση του τι γίνετε το τελευταίο διάστημα στα παιχνίδια του ομίλου και μας διεμήνυσαν ότι ταυτίζονται απόλυτα με τα όσα λέει ο Ροδίτης τεχνικός Σάββας Ορφανίδης στην συνέντευξη, που έδωσε στον συνεργάτη μας Κυριάκο Παντζαρίδη.

Στη Μύκονο τα βάζουν και με την τύχη τους, καθώς οι τραυματισμοί και οι άτυχες στιγμές κατά την διάρκεια κρίσιμων παιχνιδιών το τελευταίο διάστημα έχουν φέρει την ομάδα σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση, έτσι όλοι στο Νησί των ανέμων πιστεύουν ότι στους δύο (2) τελευταίους αγώνες τύχη και καλή απόδοση θα είναι τα συστατικά, που θα κρατήσουν την ομάδα στην Δ΄ Εθνική.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares