Πέμπτη, 17 Μαΐου 2012 19:47

Πανναξιακός: Για αποτέλεσμα παραμονής στην Ιωνία

PANNAXIAKOS-AJAX KAZANAS FASH

Τα καλά αποτελέσματα, που τον έβαλαν στο «παιχνίδι» της παραμονής θέλει να συνεχίσει ο Πανναξιακός την Κυριακή απέναντι στη Νέα Ιωνία.

Syros raouzaiosΗ ομάδα του Γιώργου Βλαστού με όπλο την «τρελή φόρμα» που διανεύει το τελευταίο διάστημα βλέπει τον αγώνα στην Νέα Ιωνία ως μοναδική ευκαιρία για να «κλειδώσει» την παραμονή της στην Δ΄ Εθνική κατηγορία και να κάνει την φιέστα της την τελευταία αγωνιστική στο ΔΑΚ Νάξου.

Όλοι στον 8ο όμιλο πλέον γνωρίζουν ότι ο Πανναξιακός έχει την ποιότητα για να χτυπήσει κάθε είδους παιχνίδι και η γνώμη που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στο νησί της Νάξου είναι ότι ο Πανναξιακός πετυχαίνει «παλικαρίσια αποτελέσματα», χωρίς να τον ενδιαφέρει το τι γίνετε στα υπόλοιπα παιχνίδια, όπου ξαφνικά βλέπει πρωτοκλασάτες ομάδες να χάνουν εύκολα από υποδεέστερες. Η κατάσταση αυτή δεν επηρεάζει καθόλου την ψυχολογία των Ναξιωτών, απεναντίας θα λέγαμε ότι τους δίνει την ευκαιρία να αποδείξουν πως το ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεται εντός των γραμμών του γηπέδου.

Μοναδικός βραχνάς για τον Γιώργο Βλαστό αποτελεί η απουσία του Στάμου, ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες και αναμένετε να επιστρέψει την τελευταία αγωνιστική με αντίπαλο την Αγία Παρασκευή.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares