Πέμπτη, 08 Ιουλίου 2021 00:04

Ιάκωβος Μιλεντίγιεβιτς: Όσο πιο ψηλά γίνεται με τον ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”

Πιστός και συνεχιστής στην …παράδοση που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια φαίνεται πως είναι ο ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”.

Το καλοκαίρι του 2018, όπλισε, απασφάλισε και… πυροβόλησε με την σπουδαία μεταγραφή του πρωταθλητή Ευρώπης το 2002 με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, του Γιάννη Γιαννούλη. Ένα χρόνο παρά κάτι ημέρες νωρίτερα, τάραξε τα λιμνάζοντα νερά κι έφερε στη Νάξο, τον Γιάννη Προδρόμου με πλούσια εμπειρία στις εθνικές κατηγορίες μπάσκετ.

naksosmilentigevits

Φέτος, ήταν η σειρά του Ιάκωβου Μιλεντίγιεβιτς. Ενός από μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ,  το οποίο το λατρεύει και αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του. Ο, γεννημένος στις 11 Ιανουαρίου του 1997, νεαρός γκαρντ που καθημερινά δίνει τον καλύτερό του εαυτό διεκδικώντας τα όνειρά του αναμένεται να  αποτελέσει ένα από τα βασικά “γρανάζια” της …μηχανής που θέλει να δημιουργήσει ο νέος προπονητής των Απεραθιτών, ο Λευτέρης Τσαουσίδης εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Β’ εθνικής κατηγορίας.

mile 3

Λίγες ημέρες μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας του με την ομάδα της ορεινής Νάξου, ο πρωταθλητής Ευρώπης με την εθνική εφήβων το 2015 στον Βόλο και με την εθνική νέων το 2017 στην Κρήτη, μίλησε στο “SportCyclades” και τον συνεργάτη μας, τον Ιωάννη Νοταρά για την μεταγραφή του στον ΑΠΑΣ, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην παρουσία στο καλοκαιρινό καμπ της ομάδας, από τις 5 έως τις 18 Ιουλίου, έχοντας στο πλάι του τον κορυφαίο Ναξιώτη καλαθοσφαιριστή που εκπροσωπεί επάξια τη γενέτειρά του τα τελευταία χρόνια στις εθνικές και επαγγελματικές κατηγορίες μπάσκετ, τον Μιχάλη Πολυτάρχου.

mile 4

-      Τι ήταν αυτό που σε έπεισε να πεις το «ναι» στην πρόταση του ΑΠΑΣ;

«Η πολύ καλή διάθεση συνεργασίας των ανθρώπων που πλαισιώνουν τον ΑΠΑΣ και οι στόχοι που τέθηκαν για την ομάδα είναι οι λόγοι που δέχτηκα την πρότασή τους.»

  • Τι θεωρείς ότι μπορείς εσύ να προσφέρεις στην ομάδα;

    «Μπορώ να προσφέρω τα καλύτερα από πλευράς σκληρής προπόνησης και αγωνιστικότητας για να έχουμε νίκες στο γήπεδο».

  • Ποιος είναι ο στόχος που θέλεις να θέσεις φορώντας τη φανέλα του σωματείου της ορεινής Νάξου;

    «Φορώντας τη φανέλα του ΑΠΑΣ και δίνοντας τον καλύτερό μου εαυτό στοχεύω να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

  • Από την περασμένη Δευτέρα (5/7) έχει ξεκινήσει το καλοκαιρινό καμπ της ομάδας για παιδιά, όπου συμμετέχει ως προπονητής και η μεγάλη μορφή του ναξιώτικου μπάσκετ, ο Μιχάλης Πολυτάρχου. Η δική σου παρουσία στο καμπ αυτό τι θέλει να δώσει στα νέα παιδιά;

    «Θα παρευρεθώ σε αυτή την πολύ ωραία πρωτοβουλία κοντά στα μικρά παιδιά ενισχύοντας την αγάπη τους για το μπάσκετ και θα χαρώ στο μέλλον να δούμε νέους ταλαντούχους μπασκετμπολίστες».

mile 5

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares