Κυριακή, 13 Μαΐου 2012 18:37

Άνω Σύρος: ''Νίκη-αγγαρεία στη Νάξο''...

FILOTI-ANO SYROS

Με εμπόδιο τη ζέστη Φιλώτι και Άνω Σύρος, χωρίς να ενθουσιάσουν με την απόδοση τους, έφεραν σε πέρας τον μεταξύ τους αγώνα με τελική νικήτρια την ομάδα του Μάκη Πουλου, η οποία χωρίς να δυσκολευτεί πήρε τη νίκη 0-5 απέναντι στην ουραγό ομάδα του πρωταθλήματος Φιλώτι.

Syros raouzaiosΠολλά γκολ παρακολούθησαν οι λιγοστοί φίλαθλοι, που βρέθηκαν στο γήπεδο του Αγερσανίου της Νάξου, με τους γηπεδούχους να παρουσιάζουν για άλλη μια αγωνιστική ημέρα τα γνωστά σημάδια απροπονησίας και έλλειψης πειθαρχίας, απέναντι στην 2η του πρωταθλήματος Άνω Σύρο, που σημειωτέων ταξίδεψε στη Νάξο με μόλις ''12'' παίχτες στην αποστολή της.

Ελπίδα με την ζωντάνια τους αποτέλεσαν για το μέλλον του ΑΜΣ Φιλωτίου, οι πιτσιρικάδες των junior τμημάτων του Συλλόγου, οι οποίοι βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου περιμένοντας την λήξη του αγώνα, ώστε να παίξουν φιλικό αγώνα με το αντίστοιχο τμήμα του Πανναξιακού. Η επένδυση του Δ.Σ του Συλλόγου προς την σωστή λειτουργία των ακαδημιών φαίνεται σιγά-σιγά να πιάνει τόπο αφού οι μικροί αθλητές που πλαισιώνουν τα μικρά τμήματα της ομάδας καθημερινά γίνονται και περισσότεροι, καθιστώντας το ποδοσφαιρικό μέλλον του ορεινού σωματείου εξαιρετικά ευοίωνο.

Ο αγώνας

Στα αγωνιστικά τώρα οι φιλοξενούμενοι με ηγέτη τον Μανουδάκη κατάφεραν σχετικά γρήγορα να επιβάλουν τον ρυθμό τους και βρέθηκαν να προηγούνται στο 1ο 45λεπτο (2-0), με γκολ των: Στόιτσεφ (πρώτος σκόρερ) στο 11΄και του Αλιφραγκή στο 42΄.

Από την πλευρά τον γηπεδούχων λίγα πράγματα, καθώς οι: Ευριπιώτης και Καράι Ε., ήταν σε κακή μέρα και «πέταξαν στα σκουπίδια» 1-2 καλές στιγμές που είχε η ομάδα τους για να σκοράρει.

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, με κύριο εκφραστή και δημιουργό τους τον Μουστάκη Α., αλλά τα πόδια τους άρχισαν να βαραίνουν σχετικά γρήγορα.

Η είσοδος στο παιχνίδι των Καράι Σ. και Δέτση έδωσε πνοή στην επιθετική γραμμή του Φιλωτίου, το οποίο πάντως φάνηκε να μην έχει τις απαντήσεις και τις λύσεις απέναντι στην καλοστημένη άμυνα των Συριανών (καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος).

Η απευθείας εκτέλεση φάουλ, που κατέληξε γκολ από τον Μανουδάκη στο 16, καθώς και τα τέρματα των Δημητρακόπουλου (80΄) και του νεοεισελθόντα Σαγκινέτου στην εκπνοή της αναμέτρησης διαμόρφωσαν τοSyros raouzaios τελικό 0-5.

Να σημειώσουμε ότι το Φιλώτι είχε την ευκαιρία να βάλει το «γκολ της τιμής» στο 81΄μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Δέτσης και εκτέλεσε ο Ευριπιώτης, αλλά ο Σαγρές, κρατώντας ανέπαφη την εστία του δήλωσε το παρόν. Ο τερματοφύλακας των Συριανών ήταν και αυτός από τους καλύτερους του αγώνα, καθώς όσες φορές χρειάστηκε έκανε σωστές επεμβάσεις κρατώντας το 0 για την ομάδα του.

Αμέσως μετά την λήξη του αγώνα ο Γεν. Γραμματέας της Άνω Σύρου Πέτρος Ραουζαίος παραχώρησε συνέντευξη στο s.c και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε ειδικά στο φιλώτι και στη φιλοξενία της ομάδας της Νάξου, αφήνοντας αιχμές στα όσα έχουν γραφτεί κατά καιρούς και έχουν σαν στόχο το σωματείο της Νάξου. Παρακολουθήστε σε λίγο τη είπε ο παράγοντας της Συριανής ομάδας.

Συνθέσεις

ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ (Ψαρράς): Βασιλάκης Μ., Κρασσάς (51΄Τσάφος), Λιόφαγος, Βασιλάκης Μ., Μουστάκης Ν., Προμπονάς, Καράι Ε. (75΄Καράι Σ.), Μουστάκης Α., Βασιλάκης Π. (46΄Δέτσης), Ευριπιώτης, Ψαρράς Β.

ΑΝΩ ΣΥΡΟΣ (Πούλος): Σαγρές, Συριανός, Βαμβακούσης, Παπαδάκης, Δημητρακόπουλος, Χαβδούλας, Δημόπουλος, Τζώρτζης, Στόιτσεφ, Μανουδάκης, Αλιφραγκης (73΄Σαγκινέτος).

Βαθμολογία - Αποτελέσματα



Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares