Παρασκευή, 11 Μαΐου 2012 15:52

Περιστέρι: ''Πυρ και μανία κατά Πανναξιακού''...

PANNAXIAKOS-PERISTERI EYKAIRIA

Μετά την ήττα που γνώρισε η ομάδα του Περιστερίου με αντίπαλο τον Πανναξιακό στη Νάξο, με 1-0 προχώρησε στην έκδοση Ανακοίνωσης με την οποία καταγγέλλει εντονότατα τους Ναξιώτες για αγριότητα και κακή φιλοξενία της ομάδας τους κατά την παραμονή της στο νησί.

Η ανακοίνωση:

Syros raouzaios''Δυστυχώς βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλουμε τα απίστευτα γεγονότα που συνέβησαν καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής μας στη Νάξο μέχρι και την ώρα της αναχώρησης μας. Ενορχηστρωμένο κλίμα τρομοκρατίας εναντίον μας είχε σαν αποτέλεσμα η αποστολή του συλλόγου μας να ζήσει ένα εφιαλτικό διήμερο στην πόλη της Νάξου.
Σε νύχτα τρόμου μετατράπηκε η παραμονή του αγώνα όταν οπαδοί-τραμπούκοι της Νάξου έζωσαν το ξενοδοχείο με εκρηκτικά, με επαναλαμβανόμενες εκρήξεις ανά μισή ώρα από τις 2 μετά τα μεσάνυχτα έως τις 4 τα ξημερώματα, που είχε σαν αποτέλεσμα πέρα από τον τρόμο που έσπειρε στα μέλη της αποστολής να πάρει φωτιά και ο προαύλιος χώρος του ξενοδοχείου, που περιορίστηκε από το προσωπικό του ξενοδοχείου και τα μέλη της αποστολής και κατασβήστηκε με την άφιξη της πυροσβεστικής. Ανά μισή ώρα οι ποδοσφαιριστές πετάγονταν από τα κρεβάτια τους. Καταγγέλλουμε επίσης και τα επεισόδια που έγιναν μετά το τέλος του αγώνα εναντίον της αποστολής μας μέχρι και την αναχώρηση μας από το νησί όπου αναίτια και ενώ όλο το προηγούμενο διάστημα κατάφεραν να τρομοκρατήσουν την αποστολή μας και να πετύχουν το σκοπό τους που δεν ήταν άλλος από το ''ή χάνετε ή σας σκοτώνουμε''. Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι το Δ.Σ. του Παναξιακού είχε εκφράσει τις ευχαριστίες του μέσω του τύπου για τη φιλοξενία μας στον πρώτο γύρο, στο Περιστέρι και ότι θα την ανταπέδιδαν. Φαίνεται όμως ότι στην σκοπιμότητα του αποτελέσματος αυτοί οι 'κύριοι' έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο και τα ζωώδη ένστικτά τους. Τονίζουμε ότι οι παραπάνω καταγγελίες είναι πολύ λίγες μπροστά σε αυτά που συνέβησαν και είναι καταγεγραμμένες στο αστυνομικό δελτίο της Νάξου, όπου από την αστυνομία έγιναν αρκετές συλλήψεις και μας ζήταγαν εάν θέλουμε να τους μηνύσουμε πράγμα που δεν το κάναμε. Η λέξη που ταιριάζει είναι ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ .
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Διοικητή κ. Τσιμπογιάννη Νίκο, τον Υποδιοικητή και όλη την αστυνομική δύναμη της Νάξου για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που έκαναν ώστε να επιστρέψει ασφαλής η αποστολή μας στην Αθήνα.
Τέτοιοι άνθρωποι κοσμούν τον χώρο της αστυνομίας.
Πρόεδρε και Δ.Σ της Νάξου θα πάρει πολύ χρόνο στους νεαρούς ποδοσφαιριστές μας να ξεχάσουν αυτόν τον εφιάλτη και σας ευχόμαστε να μην έχετε την ατυχία να το ζήσετε σε κανένα γήπεδο. Εμείς σαν Περιστέρι προάγουμε το άθλημα εν αντιθέσει με εσάς που το πήγατε πολλά χρόνια πίσω.
Τέλος παρά την ήττα μας θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια στο διαιτητικό τρίο κ.κ. ΠαναγιωτόπουλοΖυγούρη-Ασημάκη του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας για την άψογη διαιτησία τους, καθώς και στους ποδοσφαιριστές μας που είχαν το κουράγιο έστω και να σταθούν στο γήπεδο''.

Τι λέει το ρεπορταζ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και προς αποκατάσταση της αλήθειας, όντως 4-5 άγνωστοι δημιούργησαν ανησυχία κατά τις νυχτερινές ώρες και ο ίδιος περίπου αριθμός ατόμων κινήθηκε κατά του πούλμαν κατά την αναχώρηση της αποστολής του Περιστερίου από το ΔΑΚ Νάξου. Όλα αυτά όμως έλαβαν τέλος με την έγκερη παρέμβαση των Ανδρών του αστυνομικού τμήματος Νάξου καθώς και μέλη του Δ.Σ του Πανναξιακού και Παιχτών της ομάδας, οι οποίοι δημιούργησαν μια ανθρώπινη ασπίδα γύρω από την αποστολή του ΑΟ Περιστερίου. Οι Ναξιώτες, που στο παρελθόν έχουν δείξει την φιλοξενία τους σε όλες τις φιλοξενούμενες ομάδες (ανεξαρτήτου αποτελέσματος) αμέσως μετά την λήξη του αγώνα προχώρησε στην έκδοση της ακόλουθης ανακοίνωσης:

«Η διοίκηση του ΑΟ Πανναξιακού, καταδικάζει τη συμπεριφορά ατόμων άσχετων προς την ομάδα, οι οποίοι την παραμονή του αγώνα προκάλεσαν αναστάτωση έξω από το ξενοδοχείο, στο οποίο είχε καταλύσει η αποστολή του Περιστερίου. Ο Πανναξιακός, καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς, έχει δώσει διαπιστευτήρια όσον αφορά τη φιλοξενία των αντιπάλων, με τελευταίο παράδειγμα την ομάδα της Ρόδου η οποία επίσης πάλευε για την παραμονή στην κατηγορία. Τέτοιες συμπεριφορές, σε καμιά περίπτωση δεν εκφράζουν το σύλλογο, την ιστορία του και ιδεώδη τα οποία πρεσβεύει».

 

Πανναξιακός-Περιστέρι (φάσεις & δηλώσεις) - Πανναξιακός: Είχε τσαμπουκά και Σταματίου!(photos)


Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares