Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2021 19:38

Ο δήμαρχος Μοσχάτου ζήτησε να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα από τη Γ΄ Εθνική

Την εξής ανακοίνωση εξέδωσε το Μοσχάτο, όπου τονίζει ότι ο δήμαρχος Μοσχάτου - Ταύρου κύριος Ανδρέας Ευθυμίου ζήτησε από τον κ. Αυγενάκη την αναστολή της απόφασης για τον υποβιβασμό των ομάδων.

Η ανακοίνωση:

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου Ταύρου κύριος Ανδρέας Ευθυμίου για μια ακόμα φορά φάνηκε αντάξιος των προσδοκιών των συμπολιτών μας. Ανταποκρινόμενος άμεσα και ουσιαστικά στο κάλεσμά μας όταν τον ενημερώσαμε (Αν και είχε ιδία άποψη) για το άδικο σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής που ολοκληρώθηκε σε 7 αγωνιστικές και μας καταδίκασε σε υποβιβασμό. Ένα σύστημα που μαζί με μας καταδίκασε σε υποβιβασμό 60 ομάδες σε όλη την επικράτεια.
Ο Δήμαρχος απευθύνθηκε με προσωπική επιστολή στον υφυπουργό Αθλητισμού κύριο Λευτέρη Αυγενάκη και στο σύνολο των βουλευτών (όλων των κομμάτων) του Νότιου Τομέα της Β Αθήνας και ζήτησε την αναστολή της απόφασης για υποβιβασμό των ομάδων που βαθμολογικά υστέρησαν λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που δημιουργήθηκαν από την πανδημία.

Ήδη δημιουργήθηκε κλίμα συμπαράστασης σε αυτή την πρωτοβουλία του Δημάρχου μας και προξενήθηκε "τσουνάμι" θετικών συμπαραστατικών ενεργειών. Προγραμματίστηκε σχετική επερώτηση στην Βουλή από βουλευτές που ενσκήψαν στο πρόβλημα το δικό μας και ομάδων από όλη την χώρα και όλες τις ενώσεις.

Μπράβο Δήμαρχε

Σε ευχαριστούμε πολύ. Απέδειξες ξανά πόσο αγαπάς την ΑΕΜ, την πόλη σου τον αθλητισμό, την νεολαία και λειτούργησες σαν θεματοφύλακας του Δίκαιου και τού Ηθικού.

Μακάρι να ευοδωθούν οι προσπάθειές σου και να καταλήξουμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Ο Υ Μ Ε.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares