Δευτέρα, 07 Ιουνίου 2021 02:30

Η οικογένεια Γκούφα ευχαριστεί, Θέο, Μανωλά, Πολυχρονάκο και Πανναξιακό

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ναξιώτικου ποδοσφαίρου, ο Κώστας Γκούφας ήταν ένας από τους άτυχους της χρονιάς στη Γ΄ Εθνική, όπου πήρε το βάπτισμα του πυρός με τον Πανναξιακό, αλλά δεν ολοκλήρωσε τις καλές εμφανίσεις του λόγω του τραυματισμού που υπέστη στο παιχνίδι με τον Αήττητο Σπάτων.

Ο Γκούφας, χειρουργήθηκε με επιτυχία από τον γνωστό ιατρό κ. Χρήστο θεό και την στήριξη του Κώστα Μανωλά, αλλά και του Πανναξιακού. Η οικογένεια του αθλητή δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλλαν ώστε ο Κώστας να επιστρέψει στα γήπεδα ακόμα πιο υγιής και δυνατός για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Η ανακοίνωση της οικογένειας:

Η οικογένεια του ποδοσφαιριστή του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΎ Γκούφα Κωνσταντίνου μετά την επιτυχή χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη ευχαριστεί θερμά:

Τον χειρουργό-ορθοπεδικό Κ. Χρήστο θεό για τις εξαιρετικές ιατρικές του υπηρεσίες και για την ανταπόκρισή του ώστε να πραγματοποιηθεί το χειρουργείο άμεσα.

Τον διεθνή Ναξιώτη ποδοσφαιριστή Κώστα Μανωλά για το ενδιαφέρον που απέδειξε και την μεσολάβηση του ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Και βεβαίως ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο του Πανναξιακού Κ. Ιωάννη Πολυχρονάκο καθώς και όλα τα μέλη τού διοικητικού συμβουλίου για την συμπαράσταση τους και την ολική κάλυψη δαπανών της επέμβασης.

goufas xeirourgio

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares