Κυριακή, 06 Μαΐου 2012 14:55

H 2η αγ. στο πρωτάθλημα ακαδημιών Πάρου

1o-akadimion parou-nireas-marpissa-u9-0-6-5-2012

Σήμερα διεξήχθηκαν στη Νάουσα και στην Αλυκή οι κατηγορίες των Under 11 και Under 9 της 2ης αγωνιστικής.

Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:paros-ATOU 2 ME THL

U11: Αλυκή – ΑΟ Πάρου 1-7

U11: Νηρέας – Μαρπησσαϊκός 6-4

U9: Αλυκή – ΑΟ Πάρου 3-1

U9: Νηρέας – Μαρπησσαϊκός 4-7

1o-akadimion parou-nireas-marpissa-u9-1-6-5-2012

paros-rezerva2Αγώνες:

Στον αγώνα των Under 9 μεταξύ του Νηρέα και του Μαρπησσαϊκού οι σκόρερ ήταν οι: Σιμόπουλος, Καρποδίνης, Κόκα και αυτογκόλ για τον Νηρέα και για τον Μαρπησσαϊκό σκόραραν οι Φραντζής και Πατέλης από 2 γκολ και οι Γούλας Κιοσε και Ζουμής από ένα.

Συνθέσεις:

Νηρέας: (Παπαδάκης Μ.) Minastire, Abedinaj, Loka G., Παναγιωτόπουλος, Loka K., Noμηκός, Shmum, Kαρποδίνης, Μπάλιος, Μαλαματένιος, Σιμόπουλος

Μαρπησσαϊκός: (Ρούσσος Μ.) Ρηγόπουλος, Γούλας, Κιοse, Φωκιανός, Μεσολογγίτης, Φραντζής, Ζουμής, Βιτζηλαίος, Πατέλης, Βολφ, Αποστολόπουλος, Παντελαίος, Περαντινός.

Στον αγώνα των Under 11 μεταξύ του Νηρέα και του Μαρπησσαϊκού οι σκόρερ ήταν οι: Μπάλιος dyo gkol και οι Gjeci, Χριστόφορος, Καραχάλιος και Σπανόπουλος από ένα. Για τον Μαρπησσαϊκό σκόραραν οι: Μαμάσης 2 γκολ, Αλιπράντης και Τζανακόπουλος από 1.

Συνθέσεις:

Νηρέας: (Παπαδάκης Μ.) Κουτσαυτακης, Ζουμής, Devnosanze, Resulaj, Νίνος, Χριστόφορος, Πιερτζοβάνης, Αρκουλής Σινιόρι, Τσιτινίδης, Ρούσσος, Σπανόπουλος, Vrapi, Gjeci, Καραχάλιος, Nurlas.

Μαρπησσαϊκός: (Ρούσσος Μ.) Γεμελιάρης, Στέλλας, Αλιπράντης, Μπουραντάς, Τζανακόπουλος Χ., Τζανακόπουλος, Σέργης, Uollcaum, Δαμουλάκης, Μαμάσης.

1o-akadimion parou-nireas-marpissa-u11-1-6-5-2012

paros-la piazzaΓια την 1η αγωνιστική των under 9, διεξήχθη χτες στην Μάρπησσα, ο αγώνας μεταξύ του Μαρπησσαϊκού και της Σχολής ΠΑΟ Πάρου. Το σκορ ήταν 3-0.

Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι: Αποστολόπουλος, Γούλας και Κιοσέ ενώ για την Σχολή ΠΑΟ Πάρου οι: Σκιαδάς 2 γκολ και 1 ο Κονταξακης.

Συνθέσεις:

Μαρπησσαϊκός: (Ρούσσος Μ.) Βολφ, Αποστολόπουλος, Πατέλης, Βιτζηλαίος, Ζουμής, Φραντζής, Μεσολογγίτης, Φωκιανός, Κιοσε, Γούλας, Ρηγόπουλος.

ΠΑΟ Πάρου: (Κουτσιάνος Α.) Πανταζής, Δαφερερας, Κορτιάνος, Σκιαδας, Κρουσταλάκης, Κορτιάνος, Φωκιανός, Αλεξόπουλος, Σκανδάλης, Κονταξακης.paros-vacations-1

  • Να διευκρινίσουμε ότι οι προπονητές στα τμήματα των ακαδημιών του ΑΟ Πάρου είναι οι: U7, U9 και U13 Bo Θοδωρής Καζακίδης ενώ για τις ομάδες U11 και U13 Ao Μανώλης Φραντζής. 
  • Σε περίπτωση που θέλετε να αγοράσετε το πακέτο των φωτογραφιών από τον αγώνα Under 9 μεταξύ του Νηρέα και του Μαρπησσαϊκού, και τον αγώνα των Under 7 μεταξύ του ΑΟ Πάρου και του Νηρέα, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο sportcyclades@gmail.com

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares