Κυριακή, 06 Μαΐου 2012 01:45

Γκολ και θέαμα στο ΑΟΠ-Θυελλα

aop-8yella-5-5-2012-1

Τις πολύ καλές εμφανίσεις συνέχυσε για άλλο ένα ματς ο ΑΟ Πάρου και επιβλήθηκε σήμερα το βράδυ επί της Θύελλας με σκορ 4-1.

paros-dolkas-epipla

Ένα αρκετά όμορφο ματς χωρίς το βαθμολογικό άγχος να βαραίνει τα πόδια των ποδοσφαιριστών, παρακολουθήσαμε στο Δημοτικό Στάδιο Πάρου. Ο ΑΟΠ εμφανώς καλύτερος δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Θύελλα που μας φάνηκε αρκετά «πεσμένη», αφού οι παίκτες της δεν έδειχναν να έχουν αντοχές. Ελάχιστες η καλές φάσεις για την ομάδα του κ Κατζελή με κινητήριο μοχλό στην επίθεση κυρίως τον Βαγγέλη Λιγνό αλλά και τον νεαρό Βλαβιανό οι οποίοι όσες φορές βγήκαν σωστές μπαλιές σε αυτούς, ανησύχησαν την άμυνα των παριανών. Από τους γηπεδούχους διακρίναμε για αλλά ένα ματς τους παίκτες να εμπνέονται από την ηρεμία που έχει ο προπονητής τους Άρης Λάπη και να αποδίδουν ορθολογικό ποδόσφαιρο, χωρίς αμηχανία και άγχος στις κινήσεις τους, κάτι που ήταν οφθαλμοφανές στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Το 1ο μισό του παιχνιδιού.

Η πρώτη φάση του παιχνιδιού έγινε στο 10ο λεπτό όταν ο Αρκουλής με σουτ έστειλε την μπάλα ελάχιστα έξω από τα δοκάρια του Μηνδρινού και 3 λεπτά αργότερα ο πιτσιρικά Κρώνης (16 χρονών) προσπάθησε να πλασάρει τον Μηνδρινό όμως ο πολύ καλός πορτιέρο της Θύελλας απέκρουσε σταθερά. Η Θύελλα έκανε την πρώτη αξιόλογη φάση της στο 16ο λεπτό με τον Λιγνό να τρυπώσει στην καρδιά της άμυνας του ΑΟΠ όπως το πλασέ του αποκρούστηκε σε κόρνερ. Στο 24ο λεπτό ο Θανάσης Δαφερερας έπιασε μονοκόμματο σουτ από τα 20 μέτρα όμως ο Μηνδρινός απέκρουσε σταθερά την μπάλα. Στο 31ο λεπτό ο ΑΟΠ άνοιξε το σκορ όταν ο Τσόκα από πλάγια δεξιά έπιασε δυνατό σουτ στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Μηνδρινού. Η Θύελλα στο 35ο λεπτό προσπάθησε να ισοφαρίσει με τον Βλαβιανό όμως το δυνατό σουτ του Θηραίου επιθετικού αποκρούστηκε από τον ταλαντούχο (16 χρονών) τερματοφύλακα Νίκα Δημήτρη.

aop-8yella-5-5-2012-4

Στο 2ο είχαμε φάση και γκολ…

Στο 2ο ημίχρονο οι δύο ομάδες έπαιξαν σε ακόμα πιο ελεύθερο ρυθμό, αυτό βοήθησε να δούμε 4 ακόμα γκολ αλλά και όμορφες προσπάθειες μπροστά στις δυο εστίες. Το 2-0 έγινε από έναν ακόμα λιλιπούτιο της ομάδας, τον Κωνσταντίνο Ξένο (16 χρονών) όταν ο Βαρθακούρης από δεξιά με συρτή σέντρα βρήκε τον σκόρερ μέσα στην περιοχή και αυτός με πλασέ στην κίνηση διπλασίασε τα τέρματα για τους παριανούς στο 55ο λεπτό της συνάντησης.paros-vacations-1

Στο 60ο λεπτό ο Νίκας έκανε την απόκρουση του αγώνα όταν μετά από κεραυνό του Βλαβιανού μέσα από την μεγάλη περιοχή, ανάγκασε τον τερματοφύλακα του ΑΟΠ να εκτιναχτεί και να διώξει σε κόρνερ. Πανομοιότυπη φάση είχαμε και στο 67ο λεπτό όταν ο Γαλέος τροφοδότησε στα αριστερά του τον Βλαβιανό και αυτός με δυνατό σουτ ανάγκασε τον Νίκα σε νέα απόκρουση σε κόρνερ. Από την εκτέλεση του κόρνερ προήρθε η μειώσει του σκορ σε 2-1 με κεφαλιά του Λιγνού. Στο 73ο λεπτό ο Μουλάς βγάζει κάθετη πάσα στον Αρκουλή ο οποίος πέρασε και τον τερματοφύλακα κάνοντας το 3-1. Δυο λεπτά αργότερα ο Αρβανίτης έβγαλε σέντρα από δεξιά στον Λιγνό και αυτός με απευθείας σουτ έστειλε την μπάλα ελάχιστα έξω από τα δοκάρια του Νίκα. Στο 80ο λεπτό ο Αρκουλής έδωσε πάσα στον Ξένο αλλά το πλασέ του τελευταίου αποκρούστηκε με τα πόδια από τον Μηνδρινό. Στο 87ο λεπτό ο Φραγκογούλας από δεξιά έβγαλε σέντρα στον Τσόκα και αυτός με πλασέ έκανε το τελικό 4-1.

aop-8yella-5-5-2012-3

Αυτή η νίκη έφερε στου 19 βαθμούς τον ΑΟΠ ενώ η Θύελλα έμεινε στου 24 βαθμούς.

ΑΟ Πάρου: (Αρης Λάπη) Νίκας, Βαρθακούρης, Κρώνης (46ο Ξένος), Καραγκούνης (65ο Φραγκογούλας), Μουράϊ, Μουλάς, Αρκουλής, Γιουρτζίδης (73ο Πετρόπουλος), Τσόκα, Καζακίδης, Δαφερέρας.

Θύελλα: (Αντώνης Καντζελης) Μηνδρινός, Αργυρός (82ο Καραμολέγκος), Λυγνός, Μπαλιάκας, Πάγια, Γαλέος, Δεναξάς (58’ Αρβανίτης), Ξαγοράρης, Λιγνός, Δαμίγος, Βλαβιανός

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares