Πέμπτη, 27 Μαΐου 2021 15:01

Επιστρέφει ως αντίπαλος του Πανναξιακού μετά από 10 χρόνια ο Νίκος Στάμος ή ''κοντός''

Πριν από δέκα χρόνια ο Νίκος Στάμος έβαζε την υπογραφή του στο δελτίο του τον Πανναξιακού, πραγματοποιώντας μία σπουδαία χρονιά στην Δ' Εθνική.

Ο σπουδαίος μεσοεπιθετικός είχε παραμείνει μια σεζόν στην ομάδα του Πανναξιακού όπου συνοδεύτηκε με άκρως επιτυχημένη σεζόν, με τον κόσμο της ομάδας να πίνει νερό στο όνομα του.

Οι 'μπλε' είχαν κατορθώσει με τους Δημήτρη Σκούνα και Γιώργο Βλαστό στον πάγκο τους να παραμείνουν στην τότε Δ' Εθνική, με τον Νίκο Στάμο να έχει καταλυτικό ρόλο στην πορεία του συλλόγου.

Οι φαρμακερές εκτελέσεις φάουλ και η οξυδέρκεια του ήταν τα στοιχεία που έβγαζε κάθε Κυριακή, ο "κοντός" στο γήπεδο βοηθώντας την ομάδα της Νάξου και ξεσηκώνοντας τον κόσμο στην εξέδρα.

Πλέον έχει αναλάβει το ίδιο έργο αλλά με διαφορετική ομάδα, τον Εθνικό Πειραιά. Και επειδή η μοίρα παίζει.... αξιοπερίεργα παιχνίδια, την ερχόμενη αγωνιστική, ο σπουδαίος άσος από τα Τρίκαλα θα επισκεφθεί το νησί της Νάξου για να αντιμετωπίσει τον Πανναξιακό μετά από 10 ολόκληρα χρόνια έχοντας στόχο το... διπλό.

0ed6cc1394225bd13d1f2021b40d79eb XL

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares