Τρίτη, 18 Μαΐου 2021 14:31

Παίκτες Α.Ε. Μυκόνου: «Νίκη αφιερωμένη στον πρόεδρό μας με αγάπη…»

«Για σένα πρόεδρε η νίκη…» Το παιχνίδι στην Καλλιθέας μόλις είχε τελειώσει με την Α.Ε. Μυκόνου να σπάει το ρόδι για φέτος και να παίρνει το πρώτο τρίποντο της σεζόν κόντρα στον Εθνικό.

Μια νίκη που άπαντες στην ομάδα την αφιέρωσαν στον διοικητικό ηγέτης της Αλέκο Κουκά που πριν προλάβει να αποχωρήσει από τις εξέδρες του «Ελ Πάσο» είδε όλους τους παίκτες να έρχονται μπροστά στις κερκίδες και να του αφιερώνουν το σπουδαίο διπλό.

Μια κίνηση απέναντι σε έναν άνθρωπο που έχει σταθεί στο πλευρό της ομάδας με τρόπο μοναδικό, ακόμα και κατά τη διάρκεια της διακοπής λόγω της πανδημίας, ενώ βίωσε πριν λίγες μέρες μια εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση από την απώλεια του πατέρα του. «Σήμερα παίξαμε και νικήσαμε για τον πρόεδρο» έλεγαν στις μεταξύ τους συζητήσεις αρκετοί από τους παίκτες, που πραγματικά στάζουν μέλι για τον… Αλεκάρα.

Η φετινή χρονιά για την ομάδα των Κυκλάδων δεν έχει πάει όπως ήθελαν και περίμεναν οι παράγοντες της ομάδας, αφού από τη μια το δύσκολο πρόγραμμα και από την άλλη η μεγάλη διακοπή του πρωταθλήματος μαζί με την ατυχία σε κάποια ματς τους έχουν φέρει αρκετά πίσω βαθμολογικά. Το τρίποντο της Δευτέρας όμως τους αναπτέρωσε το ηθικό και τους έβαλε να ελπίζουν ότι στα επόμενα δυο εντός έδρας ματς με Μοσχάτο και Πανιώνιο, έχουν τη δυνατότητα να ξαναμπούν γερά στην υπόθεση παραμονή.

Μια υπόθεση που αν τα καταφέρουν θα αποτελεί μια τεράστια επιτυχία για τους παίκτες και το τεχνικό τιμ αλλά και μια δικαίωση για τον Αλέκο Κουκά, που χάρηκε όσο τίποτα την πρώτη νίκη για φέτος της Α.Ε. Μυκόνου.

Υ.Γ. Πάντα όταν παίζει η Μύκονος στο γήπεδο βρίσκονται πολλοί παλαίμαχοι παίκτες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μεταξύ αυτών στην Καλλιθέα βρέθηκε και ο Βασίλης Ξάνθης που για οκτώ χρόνια φόρεσε τη φανέλα του Εθνικού και διατηρεί φιλική σχέση με τον γενικό αρχηγό της Α.Ε. Μυκόνου Πέτρο Γιαβρούτα! [βλ. φώτο]

XANTHI GIAVROUTAS

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares