Τετάρτη, 02 Μαΐου 2012 01:59

Ο Π. Ραουζαίος μιλά για το παιχνίδι με τη Μήλο.

raouzaios synenteuxh

Σε επικοινωνία που είχε μαζί μας ο Γενικός Γραμματέας του ΑΟ Άνω Σύρου Κύριος Πέτρος Ραουζαίος τοποθετήθηκε στα όσα γράφονται και λέγονται για τον αγώνα της ομάδας του με τον Παμμηλιακό.

Με λύπη μας ενημερωθήκαμε από την ΕΠΣ Κυκλάδων μέσο φαξ, ότι ο αγώνας που ήταν προγραμματισμένος για σήμερα με αντίπαλο την ομάδα του Παμμηλιακού δεν θα γίνει, επίσης ενημερωθήκαμε ότι η ομάδα της Μήλου έχει καταθέσει ένσταση για αντικανονικό ορισμό του αγώνα.

Κατ αρχάς θέλω να πω σε ένα στοιχειωμένο παιχνίδι, που είχε οριστεί έξι (6) φορές για διαφορετικούς λόγους και τελικά βρέθηκε τρόπος ώστε να διεξαχθεί, εφόσον δεν υπήρχε πρόβλημα με κάποιο δρομολόγιο η ομάδα της Μήλου ήταν υποχρεωμένοι να έρθει στην Σύρο και εφόσον τελικά δεν ήρθε ας υποστεί τις συνέπειες που ορίζει ο ΚΑΠ, καθώς και η προκήρυξη που έχει υπογράψει.

Θέλω να σταθώ και στις προσπάθειες της ΕΠΣ Κυκλάδων και των ανθρώπων που την Διοικούν, προσπάθειες που τις ζω καθημερινά και πραγματικά οι άνθρωποι πασχίζουν πάντα για την εξεύρεση της καλύτερης λύσης για όλα τα σωματεία.

Πιστεύω ότι υπήρχε ο χρόνος αφού ο αγώνας είχε οριστεί οχτώ (8) ημέρες πριν, ώστε οι δύο ομάδες από κοινού να βρουν μια λύση για την ημερομηνία και την ώρα της διεξαγωγής του παιχνιδιού και στην συνέχεια να απευθυνθούν από κοινού, με αίτημα τους προς την ΕΠΣ.

Αντί αυτών το ΔΣ του Παμμηλιακού και ενώ είχε το περιθώριο των (8) ημερών, θεώρησε καλό να προχωρήσει στις ενέργειες που προανέφερα και μάλιστα μια ημέρα πριν τον αγώνα, ενέργειες που γενούν σε όλους μας πολλά ερωτηματικά.

Με αφορμή κάποια σχόλια που αναρτήθηκαν στην σελίδα σας και στο f/b, με τα οποία κάποιοι από την Μήλο βάλουν εναντίον της ομάδας μας θέλω να πω ότι εμείς σαν Δ.Σ του ΑΟ Άνω Σύρου, σε καμία περίπτωση δεν συμπεριφερθήκαμε λάθος …. Αντιθέτως θα έλεγα, ότι έχουμε φριχτά παράπονα από τον αγώνα του πρώτου γύρου, στον οποίο ναι μεν υπήρχαν κάποιοι χυμοί και σάντουιτς που μας πρόσφεραν στην Μήλο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι από εκεί και πέρα είχαμε και την καλύτερη αντιμετώπιση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Κατανοούμε απόλυτα το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει με τα δρομολόγια των πλοίων και την ταλαιπωρία που τραβάει ο Παμμηλιακός στις μετακινήσεις του, αλλά στην Μήλο πρέπει να καταλάβουν ότι όλες η ομάδες, που ταξιδεύουν στη Μήλο τραβάνε αφάνταστη ταλαιπωρία.

Κλείνοντας θα ήθελα να εκφράσω ένα παράπονο προς τους ανθρώπους της Μήλου και να τους ρωτήσω μέσο του S.C. Κύριοι ενώ καταφέρεστε με μένος κατά της ομάδας μας, γιατί δεν αναφέρεστε λίγο και στα γεγονότα που συνέβησαν στο μεταξύ σας παιχνίδι με την Άνω Μερά και τα οποία με κάθε λεπτομέρεια μας εξιστορήσατε μέσα στο πλοίο με το οποίο γυρίζατε από την Μύκονο και έτυχε να συνταξιδεύουμε, όταν εμείς πηγαίναμε στην Πάρο για τον τελικό Κυπέλλου;

Μας καταγγείλατε ότι η διαιτησία στην Μύκονο ήταν αρνητική. Κάπου εδώ όμως πέφτετε σε λάθος, γιατί αν η διαιτησία ήταν αρνητική όπως υποστηρίζετε, τότε καταρρίπτονται τα όσα λέτε, περί συνεννοήσεων και σκευωριών υπέρ της Άνω Σύρου, γιατί απλά αν ίσχυαν όλα αυτά τότε η διαιτησία θα ήταν στο πλευρό σας.

Υ.Γ. Θέλω να ξεκαθαρίσω και κάτι άλλο στο τέλος γιατί πολλά ακούγονται και γράφονται, όταν ο Παμμηλιακός ήταν στην Σύρο για το παιχνίδι με τον Πάγο και ζήτησε να παίξουμε την λαμπροΠέμπτη, αυτό δεν ήταν δυνατών εφόσον σχεδόν όλοι η ομάδα μας είχε πάρει άδεια για της ημέρες του Πάσχα και απουσίαζε σχεδόν στο σύνολο της από τον νησί.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares