Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021 23:58

Σόλωνας Φύτρος: Ελπίζω να αρχίσει και να τελειώσει η χρονιά ομαλά χωρίς διακοπές

Ποδοσφαιριστής ''κόσμημα'' για το ποδόσφαιρο της Σαντορίνης, ο Σόλωνας Φύτρος είπε το ναι και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα του τόπου του στον ΑΟ Πύργου.

Δημιουργικός, τεχνίτης, με έφεση στο σκοράρισμα ο Φύτρος αναμένεται να δώσει πολύτιμες λύσεις στον Αλέξη Κωνσταντόπουλο και στην προσπάθεια του ΑΟ Πύργο την αγωνιστική περίοδο 2021-2022, όπου αναμένεται να διεκδικήσει ότι καλύτερο του αναλογεί στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Πάντως, όπως το συνηθίζει, ο Σόλωνας Φύτρος στις δηλώσεις που παραχώρησε στο sportcyclades.gr, θέλησε να κρατήσει χαμηλά τους τόνους.

fytros panigirismos 1

Δείτε τη μίνι συνέντευξη: 

- Για ακόμα μία χρονιά στην ομάδα του τόπου σου. Τι ευελπιστείς για τη νέα αγωνιστική περίοδο, μιας και η προηγούμενη ολοκληρώθηκε πριν καλά - καλά αρχίσει;

«Αρχικά θέλω να ευχηθώ Χρόνια πολλά και υγεία σε όλους μιας και διανύουμε μια περίεργη κατάσταση τον τελευταίο χρόνο. Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω στην ομάδα του χωριού μου και να βοηθήσω από μέρος μου να επιτευχθούν οι στόχοι που θα τεθούν από την διοίκηση και τον προπονητή. Ελπίζω να αρχίσει και να τελειώσει η χρονιά ομαλά χωρίς διακοπές όπως την προηγούμενη».

- Πάμε για πρωταθλητισμό φέτος;

«Όπως και πέρσι έτσι και φέτος θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας, στοχεύοντας να κερδίζουμε κάθε Κυριακή και να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο . Από κει και πέρα στο τέλος θα κάνουμε ταμείο!».

- Πως βλέπεις την Σαντορίνη της Football league;

«Βλέπω ότι έχει στηθεί μια πολύ καλή ομάδα με υψηλές βλέψεις για το Σαντορινιό ποδόσφαιρο. Εύχομαι υγεία στους ποδοσφαιριστές και καλή επιτυχία στην διοίκηση σ' αυτό το δύσκολο έργο που έχει κληθεί να φέρει εις πέρας».

FYTROS SOLONAS NOMIKOS

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares