Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021 18:31

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το επίμαχο φύλλο αγώνα που θα στηριχθεί η ένσταση της Ηλιούπολης κατά του Πανιωνίου

Σημαντικές αναταράξεις στον 6ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής έχει φέρει η αποκάλυψη ότι στο παιχνίδι Πανιώνιος - Ηλιούπολη υπήρξε αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Κοντοέ που έπαιξε ενώ ήταν τιμωρημένος.

Το soccerlive.gr δημοσίευσε ένα ντοκουμέντο. Το φύλλο αγώνα του αγώνα της προηγούμενής αγωνιστικής (6ης) μεταξύ του Εθνικού και του Πανιωνίου, όπου βάσει αυτών που αναφέρει θα έπρεπε να είχαν επιβληθεί ποινές στον αξιωματούχο του αγώνα Γιάννη Μανιάτη και τον ποδοσφαιριστή Κοντοέ.

Αυτά αναφέρει το φύλλο αγώνος της αναμέτρησης Εθνικός Πειραιά - Πανιώνιος:

Μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο χωρίς να του επιτρέπεται η είσοδος σε αυτόν ο κύριος ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ και εξύβρισε την διαιτητική ομάδα χρησιμοποιώντας χαρακτηρισμούς όπως: Που....ες, πατσα...ρες, πουλημένοι, θα σας .γ...ω, θα σας εξαφανίσω.

Ο αρχηγός της φιλοξενούμενης ομάδας δεν υπέγραψε το ΦΑ αυτό καθώς δεν ήταν μπροστά στο περιστατικό και σε συνεννόηση με τον κ. Μανιάτη δεν το παραδέχτηκε.

Επίσης ο κ. Κοντοές καταγγέλλει τον Α' βοηθό για εξύβριση με άμεση ενημέρωση του διαιτητή. Ουδεμία άλλη παρατήρηση υπάρχει.

Πλέον, αναμένεται η ένσταση της Ηλιούπολης και η θέση του πανιωνίου, που μέχρι αυτή τη στιγμή τηρεί σιγή ιχθύος.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares