Κυριακή, 29 Απριλίου 2012 20:05

Και τώρα... στο χέρι του η παραμονή.

pannaxiakos-rodos 630

Ξανά πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού βρίσκεται ο Πανναξιακός, μετά τη νίκη του με 3-1 απέναντι στη Ρόδο στο νησιώτικο ντέρμπι της ημέρας. Η ομάδα της Νάξου πήρε ένα υπερπολύτιμο τρίποντο κόντρα σε έναν αντίπαλο με χίλια προβλήματα, που αγωνίστηκε κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Μόλις στο 19' οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα χάρις σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Στάμου, που υποδείχθηκε για χέρι του Πατούχου. Σαν να μην έφτανε αυτό, έξι λεπτά αργότερα ο Ροδανάκης έσπασε το χέρι του, με συνέπεια να διακομιστεί στο νοσοκομείο και τη θέση του κάτω από τα δοκάρια να πάρει ο... μέσος Καλημέρης! Παρ' όλα αυτά, τα 'ελάφια' βρήκαν τον τρόπο και έφτασαν στην ισοφάριση στο 36' με το σουτ του Καταπόδη! Η Ρόδος το πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της, όμως στο τελευταίο εικοσάλεπτο ήρθε η κατάρρευση. Στο 73' ο Πολυκρέτης από κοντά έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 και τρία λεπτά αργότερα ο κορυφαίος Στάμος έκανε το 3-1 με πλασέ. Να αναφερθεί ότι λίγο πριν την εκπνοή αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Καρούσης.

Επόμενη στάση για τον Πανναξιακό η Μύκονος, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Μυκόνου, ο οποίος σήμερα πήρε ένα τρίποντο χωρίς να ιδρώσει, ένεκα του παιχνιδιού με το Καρλόβασι, που κατακτήθηκε στα χαρτιά λόγο της γνωστής αποβολής των Σαμιωτών από το πρωτάθλημα.YPOLOIPO PROGRAMMA

Οι ναξιώτες φαίνεται ξεκάθαρα πλέον ότι κρατούν την υπόθεση παραμονή στα χέρια τους, αφού έχουν σχετικά εύκολο πρόγραμμα σε σχέση με τους συνδυεκδικητές της παραμονής και το μαξιλάρι σωτηρίας των (40-41) βαθμών δεν δείχνει να είναι και τόσο μακριά να συνυπολογίσει κανείς και το τρίποντο που αναμένετε από το παιχνίδι με το Καρλόβασι.

Διαιτητής ήταν ο Ευαγγέλου (Αθηνών).

Συνθέσεις


ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: Θέμελης, Καζάνας, Τόσκας, Καρατέλιος (55' Πολυκρέτης), Δήμας, Παπαδόπουλος, Καρούσης, Κουτελιέρης, Σταματίου, Στάμος (75' Κολιούσης), Σουσούνης (85' Κωτάκης)


ΡΟΔΟΣ: Ροδανάκης (25' λ. τρ. Φράγκος), Πατούχος, Καντιμοίρης, Παπαδόπουλος, Πελέκης, Δανάς, Θαμνόπουλος, Καλημέρης, Γκινής (65' λ. τρ. Γιορμπαλίδης), Καταπόδης, Ορφανίδης.

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares