Δευτέρα, 26 Απριλίου 2021 13:38

Σαν σήμερα (2015) το πρώτο νταμπλ του Πανναξιακού [vids]

Γεννημένος πρωταθλητής ο Πανναξιακός συνεχίζει να διεκδικεί πάντα μεγάλους στόχους με όποιες δυσκολίες και συγκυρίες προκύπτουν στο πέρασμα του χρόνου.

Σαν σήμερα στις 26 Απριλίου του 2015 ο Πανναξιακός νίκησε τον ΑΟ Σύρου (1-1 κ.δ. 3-2 πεν.) στον τελικό του πρωταθλήματος και πανηγύρισε την κατάκτηση του πρώτου νταμπλ της ιστορίας του, καθώς είχε προηγηθεί η κατάκτηση του κυπέλλου στον τελικό με τον ΑΟ Πάγου (4-2 πεν.).

Εκτός τους ποδοσφαιριστές του Πανναξιακού, μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν και ο κόσμος, που ακολούθησε μαζικά την ομάδα στους δύο τελικούς της Πάρου.

Ο Πανναξιακός δεν θα μπορούσε να ξεχάσει αυτή τη μέρα και προχώρησε στην ανάρτηση της ακόλουθης ανακοίνωσης και φυσικά του βίντεο του sportcyclades.gr που είναι το μοναδικό μέσο που έχει καλύψει ανελλιπώς με οπτικοακουστικό υλικό όλες τις επιτυχίες της ομάδας την τελευταία. δεκαετία. 


Στα ουράνια ο ''Νταμπλούχος'' Πανναξιακός

Απονομές και δηλώσεις απο τον Τελικό Κυπέλλου

Το κύπελλο στη Νάξο!


Η σχετική ανακοίνωση και τα βίντεο:

Σαν σήμερα η χρυσή ομάδα του 2014-2015 νικάει στον τελικό του πρωταθλήματος Κυκλάδων τον Α.Ο. Σύρου και κατακτάει και το πρωτάθλημα οδηγώντας την ομάδα μας εκείνη την χρονιά στο DOUBLE.

Πρωταθλητής και Κυπελλούχος 2014-2015

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares