Τετάρτη, 21 Απριλίου 2021 18:28

Παρουσίασε το πλάνο δράσεων του ο ΠΑΣ Νάξου

Με μία μακροσκελή ανακοίνωση του ο ΠΑΣ Νάξου ενημερώνει για το πλάνο των δράσεων του συλλόγου, που περιέχει νέες συνεργασίες, επέκταση των αναπτυξιακών τμημάτων, αναβάθμιση του ανδρικού τμήματος και πλάνο προετοιμασίας ενόψει της επόμενης αγωμνιστικής περιόδου.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Μετά και την επίσημη πλέον ανακοίνωση της ΕΠΟ για την ματαίωση των φετινών πρωταθλημάτων ελέω πανδημίας, η φετινή χρονιά χαρακτηρίζεται ως «μαύρη σελίδα» στα χρονικά του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Στην φιλοσοφία του συλλόγου μας όμως η λέξη «απραξία» είναι ανεπιθύμητη.

Την τελευταία δεκαετία δεκάδες γονείς - παράγοντες, αθλητές, προπονητές –παιδαγωγοί, φρόντισαν με λίγα λόγια και πολλές πράξεις να υλοποιήσουν το μότο του ΠΑΣ Νάξου «σήμερα αθλητές αύριο καλύτεροι άνθρωποι» και να δημιουργήσουν μια ομάδα που σε επίπεδο ακαδημιών αποτελεί κατά κοινή ομολογία μια εκ των κορυφαίων των Κυκλάδων, που έχει δώσει τα διαπιστευτήρια της, με συνέπεια, διάρκεια, ήθος και επιτυχίες.

Καθήκον μας απέναντι σε όλους αυτούς, αλλά και απέναντι στο αθλητικό - κοινωνικό ιδεώδες είναι ακόμη και αυτή την τρομερά δύσκολη περίοδο να μην μείνουμε άπραγοι. Οφείλουμε την παρακαταθήκη που έχουν αφήσει αυτοί οι άνθρωποι, όχι μόνο να την εδραιώσουμε, αλλά και να την εξελίξουμε περαιτέρω.

Με γνώμονα τα παραπάνω και στα πλαίσια της ανάπτυξης του ΠΑΣ Νάξου, σύλλογος μας έχει θέσει τις βάσεις ώστε στο επόμενο εξάμηνο να γίνουν κάποια βήματα, τα οποία προς ενημέρωση όλων παραθέτουμε ακολούθως.

Σε επίπεδο υποδομών:

  • Δημιουργία ακαδημίας ΠΑΣ Νάξου Αγερσανί.

Σε πρώτη φάση και με το άνοιγμα των αθλητικών χώρων και την επανεκκίνηση των προπονήσεων θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Αγερσανίου με την πολύτιμη βοήθεια του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, ποδοσφαιρικό camp για τα παιδιά του χωριού αλλά και της ευρύτερης περιοχής. Αμέσως μετά θα λειτουργήσει το νεοσύστατο τμήμα της ακαδημίας μας ΠΑΣ Νάξου Αγερσανί με την βοήθεια και την άμεση συνεργασία του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Αρσενίου.

  • Σύνδεση των ακαδημιών μας με τις Μικρές Κυκλάδες αρχής γενομένης με την Αμοργό την όποια αν οι συνθήκες ήταν διαφορετικές θα είχαμε ήδη επισκεφθεί για σειρά κοινών προπονήσεων με την εκεί νεοσύστατη ακαδημία.
  • Επαφές με την διοίκηση του Αστέρα Τραγαίας ώστε να συνδράμουμε όσο μπορούμε υλικοτεχνικά στην δημιουργία της ακαδημίας του Αστέρα Τραγαίας.

Σε επίπεδο Ανδρικού τμήματος:

Στόχος μας είναι με όπλο τις στέρεες βάσεις μας (ακαδημίες) το Ανδρικό μας τμήμα να ανέβει επίπεδο.

Οι πρώτες κινήσεις σε αυτή την κατεύθυνση έγιναν από το περασμένο καλοκαίρι και συνεχίζονται ως εξής:

  • Η προσπάθεια μας ώστε το Ανδρικό Τμήμα να επανδρωθεί και από άλλους ντόπιους ποδοσφαιριστές συνεχίζεται. Όλοι μαζί με γνώμονα την φιλοσοφία του ΠΑΣ Νάξου θα επιδιώξουμε να ανεβάσουμε το αγωνιστικό επίπεδο στο Ανδρικό τμήμα, όπου θα έχουμε στόχο την διεκδίκηση υψηλών στόχων και γιατί όχι σε ορίζοντα διετίας την κατάκτηση κάποιου τίτλου.
  • Όταν δοθεί το πράσινο φως για επιστροφή στις προπονήσεις όλα τα αγωνιστικά μας τμήματα θα ακολουθήσουν ειδικό προπονητικό πρόγραμμα αποκατάστασης κατά τους μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο. Οι προπονήσεις αυτές θα είναι ανοιχτές και σε ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων αν το επιθυμούν και φυσικά αν οι ομάδες τους συμφωνούν.

Φυσικά για την υλοποίηση όλων των  παραπάνω (αλλά και για 2-3 ακόμα «δράσεις» που θα ανακοινωθούν στην ώρα τους) χρειάζονται άνθρωποι με όρεξη και κοινά οράματα. Οι πρώτες προσθήκες στην διοίκηση της ομάδας έγιναν και θα ακολουθήσουν και άλλες υγιώς σκεπτόμενων παραγόντων.

Ανυπομονούμε για την επανεκκίνηση, προετοιμαζόμαστε και καλά να είμαστε. Ραντεβού στα γήπεδα.

Η διοίκηση του ΠΑΣ Νάξου

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares