Παρασκευή, 16 Απριλίου 2021 23:22

Χωρίς τον Γιάννη Κόντη απέναντι στον Φωστήρα ο Πανναξιακός [pics-vid]

Την προτελευταία του προπόνηση πριν αναχωρήσει για την Αθήνα, όπου την Κυριακή 18/4 στις 13:30 θα αντιμετωπίσει στο ''Σ. Γιαλαμπίδης'' του Ταύρου τον Φωστήρα πραγματοποίησε σήμερα ο Πανναξιακός.

Ο Γιώργος Προμπονάς θα στερηθεί των υπηρεσιών του Γιάννη Κόντη ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό και θα είναι ο μοναδικός απόντας για την ομάδα της Νάξου. Η τελική σύνθεση της αποστολής που θα ταξιδέψει στην Αθήνα θα αποφασιστεί αύριο, λίγο μετά την πρωινή προπόνηση που θα είναι και η τελευταία πριν το ματς.

Από εκεί και πέρα στον Πανναξιακό γνωρίζουν ότι θα αντιμετωπίσουν μία από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου, σε μία δυσπροσπέλαστη έδρα και αυτό ίσως φέρει αλλαγές στον σχηματισμό που θα παρατάξει ο Γιώργος Προμπονάς.

Στον Πανναξιακό ελπίζουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα που σε συνδυασμό με το τρίποντο στον αγώνα με την Ηλιούπολη θα δώσουν τεράστια ώθηση στην ομάδα που πλέον θα μπορεί να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία.

Η προϊστορία του ματς λέει Φωστήρας, με τις δύο ομάδες να έχουν συναντηθεί ξανά το 2011, όπου ο Πανναξιακός είχε ηττηθεί με 2-0. 

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares