Τρίτη, 13 Απριλίου 2021 22:05

Ο Πανναξιακός στηρίζει το ειδικό σχολείο του Αγίου Θαλλελαίου [pics]

Ο Πανναξιακός δεν βγαίνει νικητής μόνο μέσα στα γήπεδα, αλλά και στην τοπική κοινωνία του νησιού της Νάξου λαμβάνοντας πρωτοβουλίες και πραγματοποιώντας όμορφες ενέργειες, όπως τη σημερινή με την επίσκεψη στο Ειδικό Νηπιαγωγείο & Ειδικό Δημοτικό Σχολείο του Αγ. Θαλλελαίου.

Οι διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές του Πανναξιακού μάλιστα θα συνδράμουν στο τεράστιο έργο που επιτελείται, πουλώντας τις λαμπάδες που δημιούργησαν τα παιδιά στην μπουτίκ του συλλόγου.

Η σχετική ανακοίνωση:

Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών και μελών του Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο. βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Ειδικού Νηπιαγωγείου & Ειδικού Δημοτικού Σχολείου του Αγ. Θαλλελαίου, περνώντας όμορφες στιγμές με τα παιδιά του Σύλλογος ΑΜΕΑ Νάξου.

Συγκεκριμένα, οι ποδοσφαιριστές Βασίλης Μαναριώτης, Διονύσης Πλαστουργός και Σταμάτης Πρεβόλης, μαζί με τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου, κ. Βασίλη Φλεριανό, τον Έφορο Ακαδημιών, κ. Μάριο Βασαλάκη και τον Υπεύθυνο Social Media, κ. Νίκο Στεφάνου, έπαιξαν, μίλησαν και αφιέρωσαν ένα όμορφο απόγευμα με του ανθρώπους του Συλλόγου ΑΜΕΑ Νάξου.

Τα παιδιά δημιούργησαν χειροποίητες λαμπάδες με το σήμα του Πανναξιακού, τις οποίες μπορείτε να προμηθευτείτε από το Σύλλογο ΑΜΕΑ Νάξου και από τη μπουτίκ της ομάδας μας.

Το κόστος της λαμπάδας είναι 12 ευρώ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Σύλλογο ΑΜΕΑ Νάξου.

Για να προμηθευτείτε κι εσείς τη λαμπάδα του Πανναξιακού και να χαρίσετε χαμόγελα σε αυτά τα παιδιά, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του Πανναξιακού Α.Ο. , καθημερινά 17:00 - 21:00, στα τηλέφωνα ☎️ 22850 23170 & ? 6987397157.

Φωτογραφίες:

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares