Σάββατο, 27 Μαρτίου 2021 09:10

Πέτρος Ραουζαίος: Νίκο έφυγες ως αληθινός μαχητής και Κύριος

Ανακοίνωση για την απώλεια του Νίκου Φώσκολου μέσα από την οποία εκφράζει τα συλλυπητήρια του για την απώλεια του Νίκου Φώσκολου εξέδωσε ο Πέτρος Ραουζαίος.

Η ανακοίνωση:

Tα λόγια είναι πενιχρά για να εκφράσω την βαθύτατη οδύνη μου για την απώλεια του φίλου, συναγωνιστή και συνοδοιπόρου Νίκου όχι μόνο από τον χώρο του ποδοσφαίρου , αλλά μέσα από το ίδιο το γήπεδο της ζωής.

Φίλε έφυγες πολύ γρήγορα ,ξαφνικά και αναπάντεχα για τον παράδεισο ,για να συναντήσεις την πολυαγαπημένη σου μητέρα , εκεί όπου δεν υπάρχουν ούτε πόνοι , ούτε αρρώστιες ,ούτε άγχος, ούτε ταλαιπωρία ,εκεί όπου όλα είναι γαλήνια , αρμονικά και αγγελικά.

Ήσουν πραγματικά η ψυχή της παρέας συναντιόμασταν στο γνωστό μας ραντεβού.

Ήσουν γεμάτος πάθος, όρεξη ,αγάπη για ζωή και για το πολυαγαπημένο μας άθλημα το ποδόσφαιρο.

Τι να πρωτοπεί κανείς για τον αδαμάντινο χαρακτήρα του ,πράος, δραστήριος, τέλειος  οικογενειάρχης ,μαχητής εφ’ όρου ζωής ,έδινε πάντα μάχες τις οποίες τις κέρδιζε μα την τελευταία μάχη ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν κατάφερε να την κερδίσει.

Έφυγε από τούτον τον άδικο κόσμο ως αληθινός μαχητής και Κύριος ,όπως ήταν σε όλη του τη ζωή.

Από χθες δεν θρηνεί μόνο το πολυαγαπημένο σου χωριό η Στενή ,μήτε μόνο το νησί μας ,αλλά όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος των Κυκλάδων.

Ο Νίκος ήταν η ψυχή και η καρδιά της μίας και μοναδικής πολυαγαπημένης του ομάδας της Α.Ε. Στενής ,διετέλεσε επί πολλά χρόνια Πρόεδρος, αποτέλεσε έναν εκ των βασικών εμπνευστών και συντελεστών της δημιουργίας μίας ενωμένης ποδοσφαιρικής ομάδας στην Τήνο και της πρώτης στις Κυκλάδες αυτής του Π.Α.Σ. Τήνου και το κυριότερο ο πρωτεργάτης της δημιουργίας του γηπέδου της Στενής.

Αλλά και στην αυτοδιοίκηση προσέφερε δείγμα του πόσου ανήσυχος και κοινωνικά συνειδητοποιημένος ήταν, διετέλεσε Δημοτικός σύμβουλος στον πρώην Δήμο Εξωμβούργου  και τώρα ήταν Κοινοτικός σύμβουλος.

Καλό κουράγιο ,τα ποιο βαθιά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του , στους οικείους του και σε όλο το χωριό της Στενής και του Π.Α.Σ. Τήνου.

Η απροσδόκητη και απρόσμενη απώλειά σου αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο και τεράστιο κενό.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει ,αιωνία η μνήμη σου και ανάπαυση να έχεις.

Όλοι εμείς που σε γνωρίσαμε και σε αγαπήσαμε θα σε θυμόμαστε για ΠΑΝΤΑ.

Φίλε θα ξανασυναντηθούμε για να κάνουμε και πάλι παρέα και να συζητάμε για το νησί μας και τις ομάδες μας.

Καλή ξεκούραση συναγωνιστή και φίλε Νίκο.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares