Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2021 16:58

Θρήνος στην Τήνο... έφυγε πρόωρα ο Νίκος Φώσκολος

Στην φωτογραφία ο Νίκος Φώσκολος πανηγυρίζει τον τίτλο του πρωταθλητή της Β΄κατηγορίας της σεζόν 2016-2017 Στην φωτογραφία ο Νίκος Φώσκολος πανηγυρίζει τον τίτλο του πρωταθλητή της Β΄κατηγορίας της σεζόν 2016-2017

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Τήνου και γενικότερα η ποδοσφαιρική κοινότητα τον Κυκλάδων από τον πρόωρο χαμό του Τηνιακού παράγοντα, Νίκου Φώσκολου.

Ο Νίκος ήταν ένας ακούραστος εργάτης του ποδοσφαίρου το οποίο υπηρέτησε μέσα από τις διοικήσεις της Στενής Τήνου στην οποία διετέλεσε και πρόεδρος. Ήταν ένας εκ των πρωτεργατών της συνένωσης της Στενής και του ΑΟ Τήνου, από όπου προέκυψε ο ΠΑΣ Τήνου που όλοι γνωρίζουμε σήμερα.

Ο Νίκος πάλεψε παλικαρίσια για πολλά χρόνια με την ασθένεια που τον ταλαιπωρούσε, αλλά τελικά στάθηκε άτυχος, φεύγοντας νωρίς, μόλις στα 52 του χρόνια για την γειτονιά των αγγέλων.

Θα μας λείψει η ειλικρίνεια του, το πάθος του, μα πολύ περισσότερο το πάθος που είχε για το άθλημα, πράγμα που εκδήλωνε με κάθε ευκαιρία.

Συντετριμμένη, είναι και η διοίκηση του ΠΑΣ Τήνου που εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: 

Το Δ.Σ του Π.Α.Σ Τήνου θα ήθελε να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και δικού μας ανθρώπου Νίκου Φώσκολου. Ο Νίκος ήταν μια πολυτέλεια τόσο για το Τηνιακό όσο και για το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο. Ήταν ένα από τα ιδρυτικά μελή και για ένα διάστημα Πρόεδρος της Α.Ε Στενής, καθώς και πρωτεργάτης στην ένωση της Α.Ε Στενής και Α.Ο Τήνου με αποτέλεσμα την δημιουργία του Π.Α.Σ Τήνου.
Καλό ταξίδι φιλε Νικό !!!!!!!
Αντί στεφάνου αποφασίστηκε να δοθεί το ποσό των 150ευρώ στην Κοινωνική κουζίνα Τήνου.

*Η οικογένεια του sportcyclades.gr εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Νίκου Φώσκολου. Θα τον θυμόμαστε για πάντα!!!

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares