Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021 12:03

Τα super καθίσματα του ΔΑΠΠΟΣ

Έβλεπα πρόσφατα το live streaming του ΑΟ Θήρας με τις Αμαζόνες πριν διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα.

Το βλέμμα ήθελε να εστιάσει στα καρφιά της Βλαχάκη, τις άμυνες της Σαμπάτη και τα μπλοκ της Τσομπανίδου αλλά κάτι το τραβούσε προς τις κερκίδες. ΙΘΙΗΙΡΙΑ … Χμμμ …ΙΘΙΗΙΡΙΑ;… Μήπως ιδρύθηκε κανένας νέος σύλλογος στη Σαντορίνη με το όνομα ΙΘΙΗΙΡΙΑ και δεν το πήρα χαμπάρι; Μήπως είναι καμιά επιγραφή στην Αρχαία Θήρα; Μήπως είναι κάποια Αρχαιοελληνική λέξη ή φράση όπως έχουν στα σήματά τους τα όπλα του στρατού; Πχ «Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ» (Ειδικές δυνάμεις), «ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ» (Πεζοναύτες) κλπ. Βρε τι να είναι τέλος πάντων το ΙΘΙΗΙΡΙΑ;

Το καλοκαίρι η διοίκηση του ΔΑΠΠΟΣ δρομολόγησε καθολικό ξήλωμα των καθισμάτων και φρεσκάρισμα των κερκίδων. Η αλήθεια είναι ότι δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω αυτή την ενέργεια. Το κλειστό ήταν από τα πιο καθαρά και ευπρεπισμένα γήπεδα στην Ελλάδα χάρη σε 2,3 άτομα (ειδικά έναν) που δεν νόσησαν από τον ιό του δημοσιουπαλληλικού βολέματος. Τα δε καθίσματα ήταν άθικτα και καθαρά μιας και δεν υπήρξαν ποτέ φαινόμενα βανδαλισμού.

Εν πάση περιπτώσει, το αποτέλεσμα μιας ολόκληρης μελέτης ήταν να διαβάζει κάποιος που στέκεται απέναντι από τις κερκίδες ΙΘΙΗΙΡΙΑ αντί για ΘΗΡΑ. Και αυτό γιατί η επιλογή του χρώματος της κερκίδας δεν ήταν ουδέτερη ως προς τη διχρωμία των καθισμάτων (γαλάζιο, άσπρο). Είναι κάτι αυτονόητο ακόμα και για πρωτοετή γραφιστικών σχολών, ακόμα και για την ανιψιά μου που τώρα μαθαίνει τα χρώματα. Δε χρειάζεται πολύ νιονιό.

Όσο για τα νέα καθίσματα, ελπίζω να φτιάχνουν ωραίους γλουτούς στις Σαντορινιές, να είναι θερμαινόμενα ή να γιατρεύουν τις αιμορροΐδες, έτσι για να δικαιολογούν την τοποθέτησή τους. Τα παλιά, πάνω στα οποία ζήσαμε ωραίες στιγμές, ξεκουράζονται σε μια αποθήκη και η μόνη τους αποστολή φαντάζει η τοποθέτηση στα γήπεδα του Πανθηραϊκού και του Καμαρίου.

Θα αναρωτηθεί κάποιος : Καλά ρε Νομικέ, εδώ έχουν γίνει τόσα θετικά έργα και βρήκες να ασχοληθείς με τα καθίσματα γαμώ τη γκρίνια σου; Μα δεν ασχολούμαι με τα καθίσματα. Επειδή τελευταία ενημερώνομαι από έγκυρες πηγές για το θετικό έργο στον οργανισμό ΔΑΠΠΟΣ (αναβάθμιση υπηρεσιών, καλή επικοινωνία με τους συλλόγους, ενεργειακή αυτονομία κλπ) το σημερινό σχόλιο έχει σκοπό να τονίσει τη σημασία της λεπτομέρειας σε μία συνολικότερη θετική προσπάθεια. Μία μικρή αστοχία μπορεί να προσθέσει επιχειρήματα στον κακοπροαίρετο και εφόσον είναι αναστρέψιμη πρέπει να ανατραπεί. Η λάθος διαχείριση ενός θέματος μπορεί να αδικήσει μία επιτυχημένη συνισταμένη.  

Εξάλλου, η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι μόνο τίμια αλλά να φαίνεται και τίμια. Αλλιώς, τα αυτιά γεμίζουν ψύλλους και πολλά άλλα ζωύφια.  

Γιώργος Νομικός Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Κατηγορία Μαγνητική

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares