Τετάρτη, 17 Μαρτίου 2021 16:38

Νίκας απέναντι στον Ζαγοράκη και 6 νέες υποψηφιότητες στις εκλογές της ΕΠΟ

Νέες υποψηφιότητες κατατέθηκαν την τελευταία ημέρα υποβολής για την Εκτελεστική Επιτροπή  και την προεδρία της ΕΠΟ, ενόψει των εκλογών της 27ης Μαρτίου!

Υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΟ, πέραν του Θοδωρή Ζαγοράκη, κατέρχεται και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας, Κωνσταντίνος Νίκας!

Επίσης εμφανίστηκαν 6 νέες υποψηφιότητες της τελευταίας στιγμής για μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, πέραν των 11 που ήταν ήδη εδώ και μέρες γνωστό ότι θα είναι υποψήφιοι.

Τα 6 αυτά πρόσωπα είναι: Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Άγγελος Χαριστέας (τον υποδεικνύει η ΕΠΣ Κέρκυρας), Δημήτρης Παπαδόπουλος (τον υποδεικνύει η ΕΠΣ Ρεθύμνου), Γιώργος Ανατολάκης (πρόεδρος ΕΠΣ Πειραιά), Παντελής Καφές (τον υποδεικνύει η ΕΠΣ Λασιθίου), ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων, Κώστας Κωνσταντινίδης, καθώς και η Βίκυ Δημητρακοπούλου (σύζυγος του προέδρου της ΕΠΣ Ηλείας Άρη Κουλούρη)!

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι για την Εκτελεστική Επιτροπή, που φέρονται να απολαμβάνουν την στήριξη της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, είναι οι 11 ήδη γνωστοί: Π. Δημητρίου, Τ. Παπαχρήστο, Αγγ. Δανιήλ, Κλ. Τζαφέρη. Κ. Φύτρα, Λ. Θωμαϊδη, Στ. Αντωνίου. Γ. Χατζησαρόγλου, Δ. Μπουχλαριώτη, Δ. Κουπτσίδη και Μ. Γαβριηλίδη.

Υπενθυμίζουμε ότι οι θέσεις στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ είναι συνολικά 17:
-11 μέλη προερχόμενα από τις Ενώσεις
-4 μέλη προερχόμενα από την Super League, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της λίγκας (αυτή τη στιγμή οι τέσσερις είναι οι Μπουτσικάρης, Ασλανίδης, Μ. Γκαγκάτσης και Τ. Αγραφιώτης)
-1 μέλος ο πρόεδρος της Super League 2 / Football League (Λεουτσάκος)
-και ο πρόεδρος της ΕΠΟ
Η υποβολή των υποψηφιοτήτων εξέπνευσε το βράδυ της Τρίτης (16/3) ενώ στις 21/3 θα γίνει η ανακήρυξη των υποψηφίων από την εκλογική επιτροπή.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares