Τετάρτη, 10 Μαρτίου 2021 00:19

Φρέρης: Δεν γίνεται η Χώρα της Ναξου των Στέλιου και Κωστα Μανωλά να έχει μόνο ένα γήπεδο

Με αφορμή το άρθρο του sportcyclades.gr για την ρευστή κατάσταση και τις υποσχέσεις που δεν γίνονται πράξη σχετικά με το βοηθητικό γήπεδο του ΔΑΚ Νάξου, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων τοποθετήθηκε, θέτοντας το πρόβλημα που υπάρχει σε πανκυκλαδικό επίπεδο.

Ο Ειρηναίος Φρέρης, τονίζει την αναγκαιότητα στο να συμμετέχουν άνθρωποι του ποδοσφαίρου στον τομέα του σχεδιασμού των αναγκών στις ποδοσφαιρικές εγκαταστάσεις, ώστε να υπάρχει σωστός προγραμματισμός.

Δείτε τι έγραψε: 

Αυτό που νομίζω πρέπει να γίνει άμεσα σε κάθε Κυκλαδονησι, είναι η λειτουργία αθλητικής εξειδικευμένης επιτροπής με μοναδικό σκοπό την καταγραφή των ΑΜΕΣΩΝ αθλητικών έργων σε κάθε νησί με σωστή κατανομή πόρων και κυρίως σωστή χωροθέτηση μα και μετέπειτα σωστή λειτουργεία - διαχείριση.

Οι Δήμοι πρέπει να πάρουν γενναίες αποφάσεις και να μην συνεχίζουν τα εγκληματικά λάθη των προηγούμενων διοικήσεων.

Σίγουρα γίνονται σε όλα τα νησιά πολλά και μεγάλα αθλητικά έργα.

Δυστυχώς όμως τα περισσότερα από αυτά ερήμην των αθλητικών φορέων και κυρίως αυτών που θα τα λειτουργήσουν.

Δεν γίνεται η Χώρα της ποδοσφαιρομανας Νάξου και πατρίδα των Στέλιου και Κωστα Μανωλά και τόσων άλλων μεγάλων ποδοσφαιριστών, να έχει 1 γήπεδο ποδοσφαίρου με φυσικό χλοοτάπητα για τόσους αθλητές ενώ και μπράβο γι αυτό να υπάρχουν 3 θαυμάσια γήπεδα σε Φιλωτι, Χαλκι και Άγιο Αρσένιο.

Δεν γίνεται στη Σύρο 1000 αθλητές να συμπιέζονται στο γήπεδο της ΕΠΣΚ, το γήπεδο της Άνω ΣΥΡΟΥ να είναι ερμητικά κλειστό, το copa 5×5 να το διεκδικούν τα Σωματεία και η ΕΠΣΚ με νύχια και με δόντια υπό τον φόβο δημοπράτησης προς ιδιώτες, τα Καμίνια 5×5 στην αβεβαιότητα ποιος θα αθληθεί τελικά εκεί μα κυρίως ποιος θα το λειτουργήσει, η Σαντορίνη με ομάδα πλέον στην Football league να πιέζει για το στάδιο στον Καρτεραδο, η Πάρος χωρίς γήπεδο στη Νάουσα.

Μόνο με την ενασχόληση έμπειρων αθλητικών παραγόντων θα αλλάξει ριζικά ο προγραμματισμός κι η λειτουργία όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων με έργα χρήσιμα και στο σωστό σημείο..

Όλα τ' άλλα δυστυχώς πεταμένα χρήματα που διώχνουν τον κόσμο αντί να τον μαζεύουν στα γήπεδα..

Μήλος, Σεριφος, Σιφνος, Κύθνος, Ανδρος, Τήνος, Μύκονος και Ιος, για μένα σε σωστό δρόμο, όπου άνθρωποι με μεράκι κι αγάπη για το ποδόσφαιρο και τον τόπο τους, τρέχουν με 1000 , υλοποιούν και λειτουργούν άρτιες εγκαταστάσεις.

Οι Δήμαρχοι από μόνοι τους δεν μπορούν να το κάνουν...χρειάζονται κι οι υγιείς ποδοσφαιρικές δυνάμεις του κάθε νησιού μας...

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares