Τρίτη, 09 Μαρτίου 2021 00:54

Γιώργος Φώσκολος: Πραγματικά έχει χαθεί η μπάλα στο Υπουργείο

Η Συνέχιση της πανδημίας στις αρχές αυτού του μήνα, του μήνα Μαρτίου, είναι ένα γνώριμο σκηνικό που αντιμετωπίζουμε όλο αυτό το διάστημα όλοι μας, όχι μόνο στο Λεκανοπέδιο αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Του Βαγγέλη Μαραγκού | aigaionews.gr

Έτσι και η Σύρος, δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτό, με τα λιγοστά κρούσματα να κάνουν την εμφάνισή τους , και τον προβληματισμό για το τι θα επακολουθήσει σε λίγους μήνες εν όψη της καλοκαιρινής περιόδου να είναι έκδηλος στα πρόσωπα όλης της κοινωνίας.

Στον χώρο του Αθλητισμού τώρα, επικρατεί το απόλυτο χάος, με την κυβέρνηση να έχει χάσει την μπάλα κάτω από τα πόδια της, και την ΓΓΑ να ανακοινώνει άλλα το πρωί και .. άλλα το βράδυ.

Αυτοί που δυστυχώς πληρώνουν το μάρμαρο στην αλυσίδα του ερασιτεχνικού αθλητισμού, είναι οι Αθλητές, όπου πολλοί από αυτούς, ζουν από αυτό τον τομέα, αλλά και οι παράγοντες με τα τεράστια έξοδα να τρέχουν, και να βλέπουν μια χρονιά να πηγαίνει χαμένη και να ξεκινά από το απόλυτο ''0''.

Εμείς είχαμε την ευκαιρία να μιλήσουμε με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας του Αίαντα Σύρου τον κ. Γιώργο Φώσκολο ό οποίος δραστηριοποιείτε και στον χώρο του Τουρισμού ο Γιώργος Φώσκολος μας είπε πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα τόσο για Ποδόσφαιρο, όσο και πολλά άλλα θέματα.

Κύριε Φώσκολε βλέπουμε να επικρατεί ένα αλαλούμ στο αθλητισμό της χώρας με διαχωρισμό σε επαγγελματικό και ερασιτεχνικό, να παίρνονται αποφάσεις από την ΓΓΑ το πρωί και να αλλάζουν μέσα σε λίγες ώρες, η δική σας εκτίμηση ποια είναι, έχει χαθεί η μπάλα στην Κυβέρνηση ;

Όπως σας είχα πει και σε προηγούμενη συνέντευξη κε Μαραγκέ αρχές Νοεμβρίου, σας είχα δηλώσει και τότε, ότι τα πράγματα θα είναι πάρα πολύ δύσκολα, εν τέλει νιώθω δικαιωμένος όταν σας είχα πει ότι το Πρωτάθλημα των Κυκλάδων δεν θα συνεχιστεί όπως και έγινε, πραγματικά έχει χαθεί η μπάλα στο Υπουργείο τον τελευταίο καιρό, με άλλα να ακούμε την μία και άλλα την άλλη, τα κρούσματα είναι πάρα πολλά, δεν ξέρει ακριβώς κάνεις το πώς θα αντιδράσει και το τι θα κάνει, και βλέπουμε αυτό το αλαλούμ.

Κατά την γνώμη μου, έπρεπε όλα τα αθλήματα να έχουν σταματήσει και ειδικά το βόλεϊ, το οποίο παίζετε με συνθήκες covid-19, είχαμε και το παράδειγμα της δικής μας ομάδας του Φοίνικα με τα πολλά κρούσματα στο νησί μας, δεν φταίει ο Φοίνικας που έπαιξε, δεν φταίει ο Φοίνικας η ο κάθε Ολυμπιακός που κολλάνε κρούσματα, σε αυτό υπεύθυνη με όλες τις ευθύνες που της αναλογούν, είναι η Ομοσπονδία που αποφάσισε την συνέχιση της λίγκας .

Στον χώρο του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου ως μεγάλος μέτοχος της ομάδας του Άγιαξ ποια είναι τα τελευταία νέα μιλάτε με τους ποδοσφαιριστές τις ομάδας, τι λένε για αυτή την κατάσταση, τι πιστεύετε ότι θα γίνει από εδώ και εμπρός;

Είναι ο δικός μας χώρος αυτός του ποδοσφαίρου, του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, και πάλι θα πω ότι τα πράγματα και εδώ είναι πάρα πολύ δύσκολα, ασφαλώς και μιλώ μαζί τους, ορισμένα παιδιά είναι επαγγελματίες δλδ παρόλο που παίζουν στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα του Νομού μας , ζουν από αυτό, βλέπουμε την αγωνία τους για το αβέβαιο μέλλον αλλά και για το πώς θα ανταπεξέλθουν, άλλοι ποδοσφαιριστές πάλι επίσης προβληματίζονται για το τι θα γίνει μιας, και είναι μεταγραφές της ομάδας, και εμείς δεν ξέρουμε ακριβώς τι θα βρούμε μπροστά μας, τρέχουν πολλά έξοδα με φαγητά διαμονές σε αυτούς τους παίκτες, πώς θα βρούμε χρήματα για όλα αυτά με κλειστά μαγαζιά και χορηγίες είναι δύσκολο για το εάν υπάρξει συνέχιση του πρωταθλήματος, εγώ πιστεύω πάντως ότι μέχρι το τέλος δεν θα γίνει τπτ.

Εάν υποθετικά μέσα στα χρονικά περιθώρια η ΕΠΣΚ αναπροσαρμόσει την προκήρυξη του πρωταθλήματος και ζητήσει από τις ομάδες να συμμετέχουν σε ένα μίνι πρωτάθλημα ο Άγιαξ θα συμμετάσχει σε αυτό για ανάδειξη πρωταθλητή ή θα πάμε για άμεσο προγραμματισμό για την νέα χρόνια, τι πιστεύετε;

Να σας πω την αλήθεια είχα κλείσει 2 μεγάλες μεταγραφές για την ομάδα με τον ένα να είναι βραζιλιανός, θα έκανε πολύ μεγάλη αίσθηση το όνομα του στον χώρο του Κυκλαδίτικου Ποδοσφαίρου, αλλά βλέπετε τι γίνεται, εμείς θα τα βάλουμε όλα κάτω εάν γίνει ένα μικρό τέτοιο μίνι Πρωτάθλημα θα τα αξιολογήσουμε, και θα πράξουμε αναλόγως.

Βρίσκεστε ως επιχειρηματίας στον χώρο του Τουρισμού, η αίσθησή σας για το τι θα γίνει εφέτος ποια είναι η άποψη σας;

Πιστεύω ότι ο τουρισμός θα πάει καλά ειδικά στο νησί μας την Σύρο, διότι είναι κοντά στην Αθήνα είναι πανέμορφο με καθαρές παραλίες, οικονομικό, και μην ξεχνάμε ότι εμείς κυρίως δουλεύουμε με ελληνικό ντόπιο τουρίστα, επομένως είμαι πολύ αισιόδοξος ότι τα πράγματα θα πάνε πάρα πολύ καλά, αυτό που με λυπεί ιδιαίτερα, είναι η απουσία του Δήμου για να προβάλλει το νησί μας στο Εξωτερικό με οποιονδήποτε τρόπο, όταν βλέπουμε άλλα νησιά να το έχουν ήδη αυτό ξεκινήσει. Και βέβαια μην ξεχνάμε το ποιο σημαντικό, ότι διαθέτει ένα πολύ καλό Νοσοκομείο με υπαλλήλους δίνουν και την ψυχή τους γι αυτό.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares